AcasăNewsKlaus Iohannis incearca sa urce din nou pe val

Klaus Iohannis incearca sa urce din nou pe val

Caderea libera in sondaje a reusit sa tulbure linistea olimpiana a lui Klaus Iohannis, ba chiar l-a obligat sa iasa in strada, la cules de voturi. Premiu de consolare i-au fost zilele petrecute pe plaja, asta dupa ce anuntase ca renunta la orice zi de concediu in acest an.

Este pentru prima dată când actualul presedinte al României asistă la festivitătile Marinei. În 2015 a avut alte planuri si a refuzat invitatia

Cu toata marja lor de eroare, sondajele de opinie efectuate in ultima vreme sunt categorice: actualul presedinte isi pierde popularitatea de la o luna la alta. Rumegarea in taceri prelungite a fiecarei situatii nou aparute, refuzul de a comenta public temele de actualitate, multele concedii efectuate mai ales peste hotare l-au costat pe Klaus Iohannis, in mai putin de doi ani de presedintie, jumatate din cota de incredere de care se bucura la alegerea sa in functie. In plus, caderea vertiginoasa in sondaje transforma in curata utopie ideea obtinerii unui al doilea mandat. Asa se face ca, desi este stanjenit in mod natural de baile de multime, Klaus Iohannis a ajuns sa viseze acum la o mare de lume frematand in jurul sau. Dornic sa-si creasca urgent cota, presedintele a lasat mofturile deoparte si a participat (in premiera, anul trecut a refuzat invitatia) la sarbatorile organizate de Ziua Marinei.

Popularitatea presedintelui, reanimata cu show pirotehnic si foc de artificii

Căderea liberă în sondaje a reusit să tulbure linistea olimpiană a lui Klaus Iohannis, ba chiar l-a obligat să iasă în stradă, la cules de voturi. Premiu de consolare i-au fost zilele petrecute pe plaja din Neptun, asta după ce anuntase că renuntă la orice zi de concediu în acest an.

Deplasarea la malul marii i-a permis lui Klaus Iohannis sa fenteze promisiunea publica facuta pentru a tine pasul cu Dacian Ciolos – respectiv aceea de a nu-si lua nici macar o zi de concediu in aceasta vara. Pe scurt, Iohannis a imbinat corvoada iesirii in public cu statul la soare in week-end-ul prelungit multumita Sfintei Marii. Respectiv s-a expus lumii ieri, de Ziua Marinei, dupa trei zile petrecute anterior pe plaja vilei Neptun. Unde, daca-l intreaba cineva, va spune probabil ca a fost ”usor preocupat” zi si noapte cu strategia de securitate a Romaniei in aceste vremuri tulburi.

Festivităti grandioase de Ziua Marinei, totul pentru presedinte

Cum sarbatoarea Zilei Marinei trebuia sa capete un plus de stralucire in prezenta lui Klaus Iohannis (un mare amator de ceremonii fastuoase), organizatorii s-au intrecut pe ei insisi punand la cale cel mai mare spectacol: peste 20 de nave, 3.000 de marinari, demonstratii de lupta si, in premiera, show cu efecte pirotehnice vizibile pe timp de zi si foc de artificii seara.

author avatar
Simona Badulescu
268 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger