AcasăNewsKlaus Iohannis, încă un atac frontal la PSD: rămâne același partid preocupat...

Klaus Iohannis, încă un atac frontal la PSD: rămâne același partid preocupat să-și salveze baronii

Președintele a ieșit cu un nou mesaj de la Cotroceni, de această dată joi după-amiază, în care principala țintă a criticilor au fost social-democrații.

„Practicile de a legifera în mod haotic, cu încălcarea regulilor de dezbatere parlamentară, în mod netransparent, prin deturnarea în ultimul moment a unor inițiative legislative continuă și astăzi, din păcate. De ce face PSD asta? Simplu – pentru că a rămas același partid preocupat să-și salveze baronii”, a acuzat Klaus Iohannis, înainte de a invoca faptul că „unica prioritate a pesediștilor, chiar și într-o criză umanitară, rămâne doar aceasta: legi cu dedicație pentru baronii lor”.

sursa foto: presideny.ro

author avatar
Cristina Stefan
311 afisari

9 COMENTARII

  1. Deocamdata,concret,indubitabil,singurul Baron salvat „in mod tacit” de catre PSD,este Hotul de case cu acte false care si-a impropietarit FGDR-ul al carui presedinte de onoare este,cu Muzeul Brukental si alte sute de imobile intrate in patrimoniul statului Roman prin confiscare dela GEG,dupa ce Grupul etnic German,organizatie fascista infiintata de nazisti pe cand Hitler si-a instaurat in Germania,”Guvernul Meu,o Tara,un popor, un Furer”,a fost desfiintat.Toate organizatiile,partidele,etc. fasciste fiind interzise,desfiintate uber ales urmare conferintei dela Yalta.Numai in Romania,primarul dela Sibiu,a infiintat FGDR-ul,si cu tupeu,prin incalcarea grosolana a Legii,iar apoi cu ajutorul „notarilor mei,si a 2 judecatoare „ale mele”,FGDR-ul s-a declarat urmasul,prin Certificat de mostenitor al organizatiei naziste GEG!Ulterior primarul Iohanis i-a aprobat presedintelui FGDR Iohanis in baza Certficatului de mostenitor,Cererea ” de restituire a propietatilor confiscate dela nazistii GEG.”Iar prostul de stat Roman tace,la fel ca si PSD care „n-_a vede,n-aude”nici macar cat a fost la guvernare.Asa ca ar trebui sa-i multumesti PSD-ului Her Iohanis,nicidecum sa-i injuri zilnic la o ora de maxima audienta.Iavohl.

  2. Din cer se vede ca tu si cu banda ta organizata de la putere, dati legi doar împotriva romanilor si pentru stapanii voștri din multinaționale. Din păcate sunt încă multi romani ce se uita in gura lui, in loc sa se uite in propriul portofel. De aici denota ca vorbele bătrânilor si caracterul romanilor, devine tot mai meschin. Daca inainte populația era pe principiul “sa moara capra vecinului” acum merge pe principiul “isi omoară propria capra din curte, ca sa moara Vecinul de ciuda”. Cam asta e principiul de azi, daca ai bani, putere de cumpărare, o economie pe plus si ti se pare ca unii câștiga mai mult ca tine, doar ca spun unii care au mai venit cu placa asta si inainte si nu sa adeverit decat 5 la suta, tu iti rupi buzunarele, iti sărăcește familia, blochezi economia, doar ca asa crezi tu ca Vecinul tau o sa se oftice? Țara de prosti si trădători, ce nu vad ca sunt dezbinați pentru a fi cuceriți total si transformați in sclavi cu ajutorul unor cozi de topor ca acest individ ce se vrea președintele tuturor romanilor

  3. Asa o mutra disperata face sasul de zici acus acus creapa in daua,eventual in trei.E ceva ce Romania nu a vazut demult,de 30 de cand l-au judecat pe Ceasca si Leana. Asa o incrancenare si ura fata de propriul popor vezi foarte rar.Pacat ca a fost ales.Acum ne uitam la el cum scrasneste din dinti si se schimbonoseste la noi citid de pe promter

  4. E grea viata la batranete fara creitari , postez si eu verzi si uscate la indicatiile Raionului Tiraspol prin publicatiile romanesti ridicand propaganda stalinista pe noi culmi de progres si civilizatie , mai siva ca-n iepoca di piatra . Cine nu gandeste ca noi , banda organizata de mancurtii spalati pi creier di pi malu stang al Nistrului , este prost , tradator , nazist , fascist , sclav si coada de topor . Trebuie sa inchei , nu stiu cat mai rabda autoritatile romane pana imi taie macaroana si voi fi obligat sa reiau activitatea de ademenire a navetistilor de Rabnita pentru partide de nu ma uita in veceul garii Tiraspol .Scuze , mi-a cazut un cercel , pupici !

  5. „Baronul meu,Flutur dela Suceava”,care s-a testat de Covid fara sa aiba dreptul,”noaptea ca hotii” pela ora 23,dupa cum s-a dovedit,iar apoi desi nu era bolnav,s-a internat in spitalul „decorat de mine”,intr-o rezerva de lux,nici nu e”baron”!Vorbeste lumea prostii ca sa ne denigreze politicienii cu care ne mandrim,si cu care vrem sa facem „Romania moderna”,dar nu suntem lasati de baronii PSD-ului.Eu ma uit cu ura la prompter,nu la oameni.Eu iubesc oamenii,puteti sa-i intrebati pe cei pe care I-am terorizat mai mult de 10 ani de zile,oameni credibili,onesti din Sibiu,propietari cu acte legale,carora am vrut sa le fur cu acte false locuintele.Recunsc,am o dambla la case,vreau case,cat mai multe case,vreau sa intru cu casele in cartea recordurilor.Mi s-a spus ca am intrat deja in cartea recordurilor,fiind singurul presedinte ales de prosti,cu circa 45 Dosare penale la activ,evident bagate sub pres.Deacea nici eu nu mai stiu cate Dosare penale sunt in realitate,cu care m-am ricopsit pas cu pas.Am obosit,plec la culcare.mai vorbim maine,dupa ora 12.

    • @casablanco,nu proștii l-au ales pe johannes ci tabletele bă! Zău! Nu mai înjura pă rumîni,pă gajo! Sa moara fii-mea Covidica,și fiimiu Portofel, de nu zic adăvăru..

  6. Vreau sa fac o precizare,eu ma uit cu ura la prompter pt.ca acolo sunt scrise tot felul de minciuni,calomnii,propaganda mincinoasa.Ca mi-a spus si Basescu,bai Iohanis,eu te stiu cine esti,m-ai intercut si pe mine.Las-o dracu mai usor,te-njura lumea zi de zi.Te faci de ras.Ha ha…Prost mai esti.S-ar putea sa aiba dreptate,o sa analizez si dupa Covid va comunic masurile luate.

  7. M-am RICOPSIT pas cu pas de niste matarangi in gatlej , intru in cartea recordurilor , cand ies din tura de sodomizare nu mai vad nici sa citesc dupa prompter . Am obosit , plec la culcare , maine la 12 incepe crauneala , mi-au zis si gaspadinii :” Kostea , las-o dracu mai usor cu prostitutia , ti-au disparut nurii , nu mai esti apetisant , o sa te injure musterii ca esti uzat ”.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Imagini incredibile cu rapperul american Sean Diddy când îşi bate iubita cu sălbăticie pe holurile unui hotel (VIDEO)

Cassie Ventura, fosta iubită a lui Sean Diddy, i-a intentat proces artistului și-l acuză, printre altele, de viol. O înregistrare video din 2016 îl...

Tragedie în Marea Neagră! O navă s-a scufundat în apropiere de Sfântu Gheorghe. Trei marinari, dispăruţi!

O navă sub pavilion Tanzania s-a scufundat, sâmbătă dimineaţă, în Marea Neagră, la 26 mile marine de Sfântu Gheorghe.Opt membri ai echipajului au fost...
proger