AcasăNewsKlaus Iohannis, fotografiat pe vârf de munte. În pantaloni scurți și bocanci/Cum...

Klaus Iohannis, fotografiat pe vârf de munte. În pantaloni scurți și bocanci/Cum s-a pozat soția președintelui

sursa foto: Facebook/Polgar Levente Ioan

Șeful statului și soția sa au petrecut sfârșitul de săptămână la munte. S-a aflat acest lucru din câteva fotografii ajunse pe rețelele de socializare. Cei doi au ajuns până în vârf de munte, la peste 2000 de metri altitudine. Echipați pentru drumeția pe munte și cu zâmbetul „la purtător”, au ales facă și poze, cel mai probabil pentru a rămâne cu amintiri de pe urma excursiei… la înălțime.

Președintele Klaus Iohannis și soția sa, Carmen, au ales, așadar, muntele ca destinație de weekend.

Liderul de la Cotroceni apare, într-o poză, echipat pentru o drumeție pe munte, cu geacă închisă la culoare și bocanci. Și în pantaloni scurți albi.

Ultramaratonistul Polgar Levente Ioan a publicat, sâmbătă, o fotografie pe contul său de Facebook, în care apare alături de președintele Iohannis. Fotografia a fost făcută pe Vârful Moldoveanu. „M-a recunoscut imediat, am schimbat câteva vorbe, am vorbit și despre unele situații personale de la Aiud. M-a felicitat și încurajat”, a scris sportivul, sâmbătă, pe rețeaua de socializare.

Și Carmen Iohannis s-a pozat pe munte

Totodată, duminică seară, soția președintelui, Carmen Iohannis, şi-a actualizat fotografia de profil pe contul său de Facebook. Soția șefului statului apare în poză pe Vârful Moldoveanu.

Carmen Iohannis zâmbește larg și ţine în mână steagul României. Fotografia a fost făcută în imediata apropiere a unei plăcuțe pe care scrie scurt: Vârful Moldoveanu – 2544 metri. Așadar nici urmă de dubiu cu privire la destinația din weekend a cuplului prezidențial.
Soția președintelui a ales să poarte în această drumeție o geacă și pantaloni lungi, într-o nuanță crem. Din câte se poate observa în fotografie, în fundal apare și Klaus Iohannis, care e surprins stând cu spatele la obiectivul camerei foto, cel mai probabil vorbind cu câteva persoane aflate în apropierea sa.

author avatar
Andrei Coman
951 afisari

15 COMENTARII

  1. securist borat blestem pe foaita ta mizerabila cum te mai rabda pamantul imputiciune!!!

  2. Asta nu e nimica.
    Si Firea si Pandele au escaladat barzoiu in pat in Grecia ! Cand a auzit primaria satului Voluntari a fugit toata in Grecia sa se urce si ea pe bărzoi*. ..

    *mucosilor barzoiu e mirele miresi barze care da buzna și arunca barzoiu din ciocu lui alburiu cate 1 2 3 copii pe hornu casi

  3. daca pe talpa unor bocanci de munte scrie vibram, pe talpa bocancilor lui werner scrie psd, iar pe limba bocancilor scrie ciolacu.
    iar pe snurul de la bocancii aceluiași werner scrie ciuca.
    in concluzie, i-a incaltat werner si trântește pe toate chetrele de la moldoveanu.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger