AcasăNewsKlaus Iohannis, față în față cu Escu. Ce i-a transmis roboțelul! (VIDEO)

Klaus Iohannis, față în față cu Escu. Ce i-a transmis roboțelul! (VIDEO)

Din spatele măștii de protecție pe care a purtat-o președintele vineri, la momentul vizitei la Unitatea de Suport Medical „Bucureștii Noi” – o facilitate medicală modulară COVID-19 amenajată într-o hală – s-a putut întrezări un zâmbet.

Totul, în momentul în care Klaus Iohannis a ajuns să dea ochii cu Escu. Roboțelul s-a prezentat, i-a transmis președintelui deja-tradiționala urare „bine ați venit”, iar apoi a fost auzit spunându-i următorul lucru: „Trecem prin vremuri dificile, dar o să fie bine!”.

Mesajul președintelui pentru inițiatorii proiectului

„Am vizitat astăzi Unitatea de Suport Medical „Bucureștii Noi”, facilitate special amenajată pentru bolnavii de COVID-19 care au simptome ușoare. Inițiativa aparține unor companii private, cărora li s-au alăturat o serie de ONG-uri, care au contribuit la amenajarea acestui spațiu. Mulțumesc tuturor celor care s-au implicat și se vor implica în viitor în astfel de proiecte pentru că au înțeles cât de important este să nu lase statul singur să gestioneze această epidemie”, sună mesajul transmis pe pagina de Facebook a președintelui Iohannis.

Anterior, la momentul la care șeful statului a făcut declarații de la unitatea suport, în prezența premierului, a miniștrilor Vela și Tătaru, dar și a secretarului de stat Raed Arafat, Klaus Iohannis menționase și un alt aspect important în privința acesteio facilități. „Firmele private și ONG-urile au amenajat totul, dar în practică Institutul Matei Balș și Inspectoratul General pentru Situații de Urgență va gestiona tot ce se va întâmpla aici. Departamentul de Situații de Urgență a fost implicat în coordonare și amenajare și va coordona în continuare și modul în care funcționează această facilitate în legătură cu celelalte”, a punctat președintele.

sursa foto: Klaus Iohannis/Facebook, sursa video: Digi24

author avatar
Cristina Stefan
485 afisari

5 COMENTARII

  1. Pe cad iohanis donezi si tu ceva pentru romani????Aaaaaa,am uitat,tu nu iubesti romanii.Esti ocupat sa procuri case….In locul tau as vinde toate casele(5 la numar….-cam putine penrtu posibilitatile tale de smanglitor-)ca oricum ai unde sta 5 ani,iar apoi te duci la parintii tai din Germania sa te intretina ei,ca doar ai facut destule penrtu ei,acum e randul lor.Cu ocazia asta scapam si noi de un ingamfat,nepriceput,si cate si mai cate…..

  2. Pe cad iohanis donezi si tu ceva pentru romani????Aaaaaa,am uitat,tu nu iubesti romanii.Esti ocupat sa procuri case….In locul tau as vinde toate casele(5 la numar….-cam putine pentru posibilitatile tale de smanglitor-)ca oricum ai unde sta 5 ani,iar apoi te duci la parintii tai din Germania sa te intretina ei,ca doar ai facut destule penrtu ei,acum e randul lor.Cu ocazia asta scapam si noi de un ingamfat,nepriceput,si cate si mai cate…..

  3. e Dumnezescu pe pamant ca faza !!!!!!! cand vor cadea mastile ce va ramane ,saracia !!!!!!!!!

  4. E bine ca nu s-o intalnit cu Sofia ca se indragostea de el. Robotul Sofia isi doreste si copii.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger