AcasăNewsKlaus Iohannis, efort major: A ieșit din Palat!

Klaus Iohannis, efort major: A ieșit din Palat!

Șeful statului, schimbare majoră de macaz: pentru prima dată de la izbucnirea crizei de coronavirus Klaus Iohannis a catadicsit să părăsească Palatul Cotroceni și să facă o vizită la Spitalul Militar de Campanie ROL II, secție externă a Spitalului Militar Central, din incinta Institutului Național de Gerontologie și Geriatrie „Ana Aslan” Otopeni.

Împreună cu premierul Ludovic Orban, cu mască și mănuși și fără prompterul de la Cotroceni, Iohannis a tras imediat concluzia că totul arată bine și e mulțumit de eforturile medicilor militari.

 

author avatar
Nicole Ionescu
1.336 afisari

12 COMENTARII

  1. Acum stăm liniștiți!!.. mesajul președintelui a fost unul foarte încurajator „”ne așteaptă vremuri foarte grele””… știam și noi asta Dle Președinte…

  2. Iuie Mohannis!Aceasta javra de presedinte, traficant de minori si mafiot imobiliar trebuie are dreptul sa mearga intr-un singur loc: la puscarie!

  3. Propun ca Plavanul de Sibiu sa devina marca inregistrata la OSIM. Dar la cat de oligofren e, ma indoiesc ca se va gasi vreun individ care sa-i incalce dreptul asupra marcii.

  4. Acum daca omu’ a muncit, asta e chiar adevărat ghinion, dar ce mai, a muncit si așteaptă … vacanța ! Pe cine crede puturosu ca păcălește ?!

  5. Hotul de case cu acte false,grup infractional organizat,nu se simte sa returneze statului cei 360.000 de Euro furati drept chirii incasati necuvenit.Slugile dela ANAF CARE S-AU RAZBOIT CU ALOCATIILE COPIILOR,nu-l incaseaza silit,chipurile sauma s-a prescris.Bai slugi nerusinate,este vorba de bani furati dela stat.Nu este vorba de vreo amenda,deci nu s-a prescris.Altfel,HOTUL tipa ca nu sunt bani de pensii si salarii.Acum daca are Guvernul lui,care fura de stinge pana si banii pt. masti,termometre etc.,gunoiul sub pres,sunt bani,ciocul mic,am Guvbernul meu.Si dupa cum vedeti,chiar daca a furat dela statul Roman Muzeul Brukental,si alte imobile,DNA -ul n’avede,n-aude,nu se mai autosesizeaza.Sa va bata Dumnezeu.

  6. Domnul Donald a adus in port la Virginia un vapor in intregime militar cu crucea rosie datand de la razboiu rece din 70.La fel a semnat o directiva prin care dispune dislocarea a 2 trilioane de dolari.. Adica numeri 1, 2,3 dolari pana ajungi la un miliard luat de 2000 de ori. Banii intra in masti spitale, alimente ajutoare ventilatoare ajutoare de somaj medicamente cercetari futare futarica. La noi se fac teledoane de cativa ron poate strangem de 2-3 masti.
    In acest spirit intreb pe domnul Klaus are in vedere sa disloce drept exemplu nu 2 trilioane ca Sua, dar asa 200-300 miliarde sange proaspat in sistem?
    Multumesc cu anticipatie.

  7. Sarman popor roman,am ajuns sa ne conduca un mascarici!!!!!!Va multumin ca ati votat asa ceva!

  8. Acesta este presedintele care spune ,,vom…..face si vom…drege”Si noi vom…am pe spusele acestui individ inconstient.O sa aiba mii de morti pe constiinta penrtu ca TREI luni l-a durut in c… de Romania.Acum spune ca…. situatia e groasa.Cat de groasa este poate ne spune Carmen!

  9. NICI EU NU MAI SINT ROMAN DE 30 DE ANI . DAR LE DORESC DIN INIMA ROMANILOR CA DUPA DL. IOHANNIS SA AIBA UN PRESEDINTE EXACT CA JEGUL POLITIS LIVIU DRAGNEA . ABIA ATUNCI VOR FI IN STARE SA FACA DIFERENTA .

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger