AcasăNewsKlaus Iohannis: "Campania electorala a fost brutala"

Klaus Iohannis: „Campania electorala a fost brutala”

Prezent sambata la Bookfest, unde si-a lansat cartea „Primul pas”, Klaus Iohannis, presedintele Romaniei, a facut o serie de declaratii extrem de interesante.

Iohannis a tinut sa le multumeasca celor care i-au fost aproape si au preferat sa mearga la o lansare de carte in loc sa iasa la iarba verde. De asemenea, Iohannis sustine ca „Primul pas” are „o valoare deosebita mai ales pentru noi cei care am crescut cu cartea in mana”.

La circa sase luni de cand a devenit presedintele Romaniei, Iohannis anunta ca „perioada campaniei electorale nu a fost o perioada placuta. Campania electorala a fost brutala, cu atacuri ce aminteau mai degraba de anii ’90”.

Iohannis recunoaste ca a avut parte si de momente placute in campania electorala. „Campanie, cu toate lucrurile negre pe care le-a avut, a fost o actiune extrem de energizanta pentru mine. Partea frumoasa a campaniei a fost reprezentata de oamenii cu care m-am intalnit direct. Contactul cu oamenii mi-a dat foarte multa incredere, foarte multa energie. Alegatorii mi-au oferit o energie deosebita”.

author avatar
Cristi Ionita
115 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger