AcasăNewsKlaus Iohannis, atacat de protestatarul Marian Ceaușescu. „Am aici hârtie igienică, cum...

Klaus Iohannis, atacat de protestatarul Marian Ceaușescu. „Am aici hârtie igienică, cum ați transformat votul nostru” / „Să vă șergeți la gură, rușine să vă fie – VIDEO

Klaus Iohannis, atacat de protestatarul Marian Ceaușescu. „Am aici hârtie igienică, cum ați transformat votul nostru” / „Să vă șergeți la gură, rușine să vă fie - VIDEO

Președintele Klaus Iohannis a fost întâmpinat, luni, de protestatarul Marian Ceaușescu, la deschiderea anului universitar la Universitatea de Arhitectură și Urbanism „Ion Mincu” din București.

Înainte ca șeful statului român să-și susțină alocuțiunea, în cadrul festivității de deschidere a anului universitar 2022-2023, Marian Ceaușescu se afla în Piața Universității și a așteptat ca limuzina prezidențială să ajungă.

„Vă convine în ce situație a ajuns România?”

În momentul în care președintele a intrat în clădire, Marian Ceaușescu a început să țipe, reproșându-i lui Iohannis alianța cu PSD: „Ne-ati mintit cu PSD, să vă fie rușine, domnule presedinte, degeaba v-am votat…I-ați luat în brațe, rusine să vă fie!”.

„Am aici hârtia igienică, cum ați transformat votul nostru. V-ați bătut joc de noi, ne-ați mințit, degeaba v-am votat. Ați luat PSD în brațe, să vă fie rușine”, a continuat Ceaușescu, în timp ce agenții SPP, care asigură protecția președintelui, l-au îndepărtat.

„Domnule presedinte, vă convine în ce situație a ajuns România?”, a mai strigat Ceaușescu. „Ne-ați înșelat așteptările, ne-ați tras înapoi cu 20 de ani, halal…Miniștrilor, luați-vă hârtie igienică să vă ștergeți la gură”

author avatar
Tudor Borcea
930 afisari

16 COMENTARII

  1. Cand nebunul ii balacarea pe pesedisti era bun
    Acum cand se ia char de ,,dulap ” e crima de lezmajestate si trebuie sa i se inchida gura cu agenti SPP

  2. Daca Ministru Campeanu si-a dat demisiala cererea lui Johanis fiinca s-a dovedit ca a plagiat ,iar Emilia Sercan a avut dreptate ,acelas Johanis trebuie sa-i ceara lui Maciuca demisia tot pentru plagiat !. Cine ii ridica osanale lui Campeanu azi ?,Maciuca il lauda pe Campeanu de facea spume !,asta pentru ca in asa zisele legi ale ivatamantului plagiatul lui maciuca era o gloare la butoniera !!!!!!!!!, ca doar nu-i singurul politruc care plagiaza ca-s zeci sau sute !.
    Asa se fura din buget pe doctorate plagiate ,pe furt ,pe falsuri si uz de falsuri.
    SI CAND TE GANDESTI CA PRIN CAPETELE SECI ALE UNORA CLOCESTE IDEEA SA-L UNGA PRESEDINTE PE MACIUCA !!!!!!!!!!!!!!!!!!

    • Werner este cea mai mare dezamăgire trăită de plebea naiva ,care chiar a crezut în palavree sasului impostor,la fel ca holera galbena PNL tradatoare de neam si țară

  3. Fara PSD se ducea d.acului Romania. Si Johanis a inteles. In privinta lui Ceausescu, noi ce sa zicem? Jos Ceausescu, sa-l ia d.acul mancator de rahat, cretin, redus mintal, cizmar incult, criminal securist, comunist blestemat, analfabet, asasin al poporului roman si… d.acul sa-l ia

    • Nu despre Ceaușescu e vorba ,ci despre cel din strada , dementul care strigă după toți.

  4. Werner este cea mai mare dezamagire trăită de plebea naiva ,care chiar a crezut în gargara ieftina a sasului impostor ,la fel ca și holera galbena PNL tradatoare de neam si țară

  5. Iohannis este cel mai nenorocit politician. Un bulangiu, un excroc un jeg care și-a bătut joc de dreapta romanesca. DECAT ACEST CĂCAT INFEC MAI BUNE O VOTAM PE VEORICA.

  6. Ceausescu este impartial.Bravo lui.Ma mir ca nu l-au arestat.Situatia in care a fost adusa Romania,cat se poate de clara,dovedita „oficial chiar de catre cei doi Cocotati „,Basinescu si Navetistul.Primul a declarat de asta data cinstit ca Romania este un stat mafiot,si el stie ce spune.Iar Pielelunga ne anunta nu demult cu mandrie patriotica,Romania este un stat esuat ( sub inaltul meu patronaj,sic ).Esti multumit Ceausescule ? Stai sa vezi ce urmeaza,este in cuuurs de desfasuraaare proiectul lui de suuuflet,Rooomania educaaata. Cu WC-urile in fundul curtii scolilor,si cu elevi persecutati deocamdata lasati fara abonamente pt. naveta.Corect,pai ce,Coctatul are abonament ? Nici el nu are. Si nici nu are nevoie draaagi rooomaani.Merge pa ” blat „.Cu coloana de tip fanariot.

  7. Au i inteles si prostii care au votat liberalii ca a fost propaganda chioara cu ciuma rosie, dar tradarea tarii si austeritatea inventata de jegul Petrov( ala cu „sa traiti bine” ), astea sunt cat se poate de reale, iar prostii luati pe nepregatite, vor fi loviti cu maCiuca in cap.
    ps. fortele de represiube se pregatesc intens.!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger