AcasăNewsScandal cu președintele! Klaus Iohannis, apostrofat la comemorarea Revoluției! Au intervenit jandarmii...

Scandal cu președintele! Klaus Iohannis, apostrofat la comemorarea Revoluției! Au intervenit jandarmii (VIDEO)

Klaus IohanisKlaus Iohannis, apostrofat la comemorarea Revoluției! Au intervenit jandarmii (VIDEO)

Președintele României, Klaus Iohannis, a depus luni în Piața Universității din Capitală o coroană de flori cu ocazia celor 31 de ani de la Revoluția Română din 1989.

A ieșit însă cu scandal! Șeful statului nu a mai ținut nici un discurs patriotic, însă a îndurat înjurăturile unui cetățean nemulțumit în timp ce se ținea momentul de reculegere pentru victimele Revoluției.

Iohannis a fost apostrofat de un bărbat aflat pe margine, care a strigat de mai multe ori după el.

Iohannis s-a îndreptat, mai apoi, direct la mașină și a plecat fără să vorbească cu presa. Protestatarul, extrem de nervos, l-a acuzat pe Iohannis că este spion german și l-a făcut criminal.

Câte femei gravide ai nenorocit? Criminalule! Ești spion german, rușine”, i-a strigat bărbatul, înainte să fie escortat de jandarmi la duba Jandarmeriei, pentru a fi amendat că a tulburat ordinea publică.

Individul, spune Antena 3, e un ofițer militar.

31 de ani de la Revoluție

Mai multe persoane s-au adunat, luni, în Piața Universității din Capitală, kilometrul 0 al democrației românești.

În urmă cu 31 de ani, în București izbucnea Revoluția care a dus la căderea regimului comunist. După o noapte de foc, Nicolae Ceușeascu fugea, puterea rămânând scurtă vreme în mâinile poporului din stradă.

Manifestațiile începute la Timișoara, în 15 decembrie 1989, ca răspuns la încercarea guvernului de a-l evacua pe pastorul reformat László Tőkés, însoțite de o reprimare sângeroasă, dar și de declararea orașului liber de comunism, în 20 decembrie 1989, și-au găsit ecoul la București în 21 decembrie.

author avatar
Andreea Vlad
669 afisari

7 COMENTARII

  1. ”… Km 0 al democrației românești ”. Care democrație, you idiot? România se află, de cel puțin 20 de ani încoace, sub cea mai crâncenă dictatură: a criminalilor, a neamurilor-proaste, a subculturii, a impostorilor, a hoților, a trădătorilor, a interlopilor, a țigăniei celei mai împuțite, a șantajului, a genocidului, a…, a…, a… În categoriile de mai sus se regăsește și așa-zisa presă, în proporție covârșitoare. Presă care se hrănește copios din stârvul unei țări care nu mai aparține românilor – și din vina lor, bineînțeles. Hai sictir cu democrația ta și cu ziarele voastre.

    • poate asa a fost dintotdeauna si acum doar ce a iesit la suprafata? esti cumva securist/nomenklaturist beneficiar al monstruozitatii de regim criminal si tortionar din perioada 47-89? sau doar tampit?

    • PS – drumul fericirii trece prin stomac, in anii 80 se murea de foaem in Romnai in timp ce untul romanesc era folosit pe post de materie prima in fabricile de sapun germane. azi gasesti mancare si gunoaie asa ca ciocu mic cu „cultura” ta! cucufonie deliberata.

  2. Deocamdata concluzia ce se poate trage,este ce sa-i faci,pentru aia s-a facut lovilutia,a fost indepartat un odios dictator,ca acum sa avem Cocotat la varful Statului,un penal care nici el ni mai stie cate Dosare penale are la activ. Toate bagate sub pres de catre „procurorii mei „,coordonati de catre Taica Lazar,o fosila de procuror securist,pus in functie de catre Cocotatul penal. Si cica Romania este stat de drept,Cocotaul penal merge sa prezideze CSM-ul si sa dea indicatti pretioase celui mai inalt for al Justitiei.Asta este stat de drept,sau Tara de nebuni, ? interlopi,cozi de topor in slujba strainilor care „ne vor binele.” Un nou tip de colonie dar membra a UE,care UE este tot un fel de stat de drept rupt in fund ca si Romania.Unde Luluta,sef de grup infractional organizat al ” unitatilor de elita „,va ” veghea ” la respectarea Legii. Vai de capul Uniunii ! Sau tocmai deacea a fost cocotata acolo ? Ca sa „traiti,am inteles”,cu atatea tinichele de coada patent romanesc.

  3. Cel mai iubeste poporul !!!!!
    Si daca un cetatean are curajul sa-i spuna in fata este ridicat de catre Jandarmi, mai e un pic si e ca Ceausescu.
    Tovarasul care mai ieri instruia pionerii sa devina comunisti de nadejade, traieste intr-o democratie oarba, surda si muta, doar a lui.

    • Ceausescu in ultimii ani primea scrisorile din public prin aghiotanti fara ca petentul respectiv sa fie inlaturat de acolo . Am vazut asta cu ochii mei

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger