AcasăNewsKlaus Iohannis a plecat la distracţie, la doar o zi după tragedia...

Klaus Iohannis a plecat la distracţie, la doar o zi după tragedia de la Institutul Matei Balş! (FOTO)

klaus iohannisKlaus Iohannis a plecat la distracţie, la doar o zi după tragedia de la Institutul Matei Balş!

Preşedintele ţării a plecat la distracţie, la doar o zi distanţă după tragedia de la Institutul Matei Blaş din Capitală, în urma căreia au murit 6 persoane, din cauza incendiului declanşat acolo.

Președintele României, Klaus Iohannis, a fost filmat sâmbătă pe pârtia de schi de la Păltiniș, la doar o zi după tragedia de la Spitalul Matei Balș din Capitală.

iohannis schi
Iohannis a invitat şi jurnaliştii la schi

Șeful statului a preferat o zonă familiară, cea din stațiunea sibiană Păltiniș, acolo unde mergea des și în vremea când era primar al Sibiului.

Iohannis a invitat şi jurnaliştii la schi

Klaus Iohannis a fost surprins în timp ce cobora pârtia de la Păltiniş (Sibiu). Jurnaliştii l-au abordat pe şeful statului, iar el i-a invitat şi pe ziarişti la schi.

Cum e la schi, domnule președinte?„, a sunat întrebarea unui cameraman. „Bună ziua. E foarte bine. Vă invit să veniţi. Zăpada e destul de bună astăzi. Vă doresc o zi frumoasă”, a fost răspunsul lui Klaus Iohannis.

Escapada de la munte a șefului statului are loc la doar o zi de la tragedia de la Institutul Matei Balș din Capitală, acolo unde au murit 6 oameni, iar alții se află în stare gravă.

Cum a reacţionat Iohannis după tragedia de la Balş?

O zi foarte tristă astăzi, cu tragedia care s-a întâmplat aici. Ce pot să spun este că îmi pare foarte rău. Transmit condoleanțe familiilor îndoliate, iar celor care au fost aici în saloane le doresc însănătoșire grabnică.

Am discutat încă de când au fost anunțate forțele de intervenție în permanență cu cei care au condus intervenția și până în momentul de față am primit toate datele care sunt certe.

A fost o intervenție foarte complicată, s-a reacționat extrem de rapid. În foarte puține minute a fost stins focul, însă din păcate pentru câțiva a fost prea târziu. Totuși, țin să felicit forțele de intervenție pentru promptitudine„, a declarat, vineri, Klaus Iohannis.

author avatar
Andrei Ștefan
1.625 afisari

20 COMENTARII

  1. isi bate joc in stilul lui fata de supusi , dar noi ca tara ortodoxa ne rugam pt el dar si ii spunem ca daca a vrut mult pt mult va da socoteala asa e scriptura !!!!!!!!!!

  2. Ce a facut domnul prezident in 6 ani pt Romania, in politica externa ?
    Pana si tupeistul base se mai ducea prin tari straine…mai venea cineva in vizita oficiala…

  3. ASTA INSEAMNA SA AI IN TINE CA SI CONDUCATOR SANGE DE DOBITOC IN LOCUL CELUI DE ROMAN-DAC……………………..

  4. Ii doare -n cot pe domnul de Romania, de ce mai tinem trantorul pe post ?

  5. Domnul minte de îngheață apele thermale, ne crede prosti pe toți, crede ca daca are instituțiile de forța de partea lu transu, prostește pe toată lumea

  6. & Probabil că științific ar fi interesant și ce experimente se făceau la Institutul de la Măgurele , îndeosebi în domeniul medical, când se produceau incendiile din spitale, ? Sunteți de părere că activitatea Institutului de la Măgurele ar putea să fie și publicată, referitor la experimentele aflate în lucru și perioadele când se desfășoară experimentele, ?

  7. Astazi , incendiu de mare amploare la un spital din Santiago , capitala Chile . 350 de pacienti ( unii infectati cu coronavirus ) au fost evacuati !

  8. Romania normala. Exact asta e, sa te doară in cur de tot ce se întâmplă în jurul tau și să nu te gândești decât la binele tau. Iohannis asta a făcut.

  9. Ce poți sa-i ceri unui străin de tara ?
    S-o iubeasca, n-are cum
    El o uraste, ca-i strain de neamul si de tara asta

  10. Acest jeg nu lucreaza pentru popor,ci doar pentru straini, legea pensiilor a promulgat-o pentru ca imediat venea alegerile prezidentiale si ii tremura izmenele ca pierdea imunitatea apoi erea coleg de celula cu Dragnea !

  11. „A trebuit sa moara oameni” pentru ca presedintele sa mearga la schi!

  12. Si cu toate acestea, daca prin absurd ar mai putea sa candideze, iar ati vedea 66% dintre romani prosti care l-ar vota. Pai nu merita „bravul” popor roman flegma prezidentiala?

  13. O SALEAHTA DE CRIMINALI,DACA MAI SANT LASATI UNDE SANT VOM MAI MURII INCA ATATIA.Si sasu ne va rade in continuare in nas!!

  14. & Și „Aga_ricii Lumini”, „Bec_ali” au avize de clinică și tocmai le-a reușit și transferul lui Man și încercă să scape de Ana Maria Prodan, că au dat de bani, ? De când o fi luat „Bec_ali” avize de clinică , ?
    theresultingmulticat.files.wordpress.com/2013/03/the_red_dragon.jpg?w=300 , ?

  15. asa a vrut boborul, asa a iesit. cei care l-au votat e bine sa-i mai dea cu ulei pe la incheituri ca scirtiie rau de tot. l-a cam prins rugina. pentru restul recomand cu bolta si presiune… macar asa, din ideea de echilibrare a realitatii pe care hibridul kwi o reflecta prin ceea ce este si manifesta: vorbe goale, idei ioc, traire primitiva. kwi este o insulta la adresa naturii umane. sa ai posibilitatea sa fii ceea ce esti si sa manifesti o existenta dominata de manie, lacomie, trindavie, invidie, avaritie, mindrie inseamna sa te ratezi ca om.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger