AcasăNewsKlaus Iohannis a ajuns in orasul natal

Klaus Iohannis a ajuns in orasul natal

Liberalul Klaus Iohannis, noul presedinte ales al Romaniei, a ajuns, luni dupa-amiaza, la Sibiu, in orasul natal.

Iohannis a fost primit cu aplauze si claxoane, iar castigatorul alegerilor prezidentiale a precizat ca primul lucru pe care vrea sa-l faca este sa-si intalneasca sotia, pentru ca aceasta nu a putut fi alaturi de el in momentul in care s-au anuntat rezultatele alegerilor.

Iohannis sustine ca isi va petrece seara de luni la primarie, alaturi de colegii sai, si s-a declarat incantat de numarul mare de romani care au ales sa mearga la vot.

„Merg la primarie sa ma intalnesc cu colegii de acolo si cred ca pe drum o sa ma intalnesc si cu sibieni. Intotdeauna imi este dor de Sibiu cand plec de aici. Sunt foarte bucuros ca am reusit sa imi fac programul, incat sa vin astazi acasa si sa intalnesc acum, in Primarie, colegele si colegii mei. E un rezultat foarte, foarte frumos. Iar daca vorbim de rezultatul alegerilor, cea mai placuta surpriza si total neasteptata, pentru toti analistii, a fost prezenta extraordinar de mare a romanilor si din tara si din diaspora la acest vot. Si astfel, rezultatul acestui scrutin are o legitimitate deosebita”, a fost mesajul transmis de noul presedinte ales al Romaniei.

author avatar
Cristi Ionita
255 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger