AcasăNewsKim Kardashian, jefuita in mijlocul Parisului

Kim Kardashian, jefuita in mijlocul Parisului

Kim Kardashian a fost amenintata cu arma, legata, si apoi  jefuita de niste barbati care s-au deghizat in ofiteri de politie. Intamplarea a avut loc chiar la o resedinta de lux din Paris unde deseori trag marile vedete ale momentului. Kim venise la Paris ca sa participe la Saptamana Modei .

Cei cinci atacatori purtau masti de ski si uniforme de politie cand au intrat in apartamentul vedetei, pe la ora 3 dimineata. Inainte de a incaleca pe bicicletele pe care au fugit, hotii au furat bijuterii in valoare de peste 10 milioane de dolari. Respectiv o caseta de giuvaeruri si ce s-a mai gasit prin casa. Se speculeaza ca si inelul de logodna al acesteia cu Kanya a disparut. Numai piesa aceea ar valora peste 4 milioane de dolari. Informatii scurse din timpul anchetei spun ca barbatii au ajuns in camera vedetei dupa ce l-au incatusat pe paznicul de noapte al cladirii, l-au amenintat si l-au obligat sa spuna camera in care este cazata Kim Kardashian. Dupa ce au ajuns, au legat-o in baie, impreuna cu bodyguardul ei. Kim Kardashian este bine din punct de vedere fizic, dar psihic, este foarte zdruncinata, a declarat Ina Treciokas, purtatoarea ei de cuvant. In  cursul zilei de luni, Kim a plecat spre SUA intr-un avion privat.

Urgenta lui Kanye

Dupa ce a aflat prin ce a trecut sotia lui, artistul Kanye West a intrerupt concertul pe care il avea in New York. Si-a cerut scuze fata de fani, care au postat pe Twitter un clip video in care artistul spune ca are o urgenta in familie. Politistii pazeau blocul de apartamente luni dimineata, cladire ce se afla in spatele bisericii Madeleine, care are mai multe intrari secrete si care este frecventata de artisti din lumea filmului si a muzicii. Acolo se plateste pana la 15 mii de euro pentru o noapte. Stirea a ajuns imediat pe internet, unde utilizatorii de retele sociale au inceput sa comenteze cu privire la acest eveniment. Cele mai multe dintre comentarii, arata sustinerea si suportul fanilor.

Cine sunt Kim si Kanye West

Kim Kardashian, protagonista a show-ului TV „Keep Up with the Kardashians”, este actrita de reality show cel mai bine platita din televiziunea americana, cu venituri de 52,5 milioane de dolari, potrivit unui top publicat de Forbes. Starleta americana are o relatie cu Kanye West din 2012, iar fetita lor, North, s-a nascut la jumatatea lunii iunie 2013. Vedeta de televiziune si rapperul american s-au casatorit pe 24 mai 2014, la Florenta. Rapperul si producatorul american Kanye West a devenit cunoscut la inceputul anului 2000. Cel de-al treilea album al sau, „Graduation”, a fost unul dintre cel mai bine vandute materiale discografice ale anului 2007. West este castigator a 21 de premii Grammy. „Watch the Throne”, album compus in colaborare cu Jay-Z, a fost lansat in vara anului 2011. Cel mai recent album al cantaretului, „The Life of Pablo” a fost lansat pe 14 februarie 2016, fiind cel de-al 7-lea sau material discografic inregistrat in studio.

author avatar
Catalin Dumitrescu
350 afisari

1 COMENTARIU

  1. De, neica, mai iei si faulturi de astea, dupa ce iti cunoaste tot internetul fundul si banii, si fraierii care dau banii. Da vezi sa nu fie iar vreo reclama

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger