AcasăNewsKim Kardashian: al treilea copil, cu mama surogat

Kim Kardashian: al treilea copil, cu mama surogat

Mama de “imprumut” va fi platita cu 113.000 de dolari-PICTURED: Kim Kardashian, Kanye West -PHOTO by: Albert Michael/startraksphoto.com -CSv118663Startraks Photo New York, NY For licensing please call 212-414-9464 or email sales@startraksphoto.com

Se pare ca starleta americanca si sotul ei, Kanye West, par sa-si mareasca familia. Cel mai mediatizat cuplu din lume ar fi angajat o mama surogat pentru cel de-al treilea copil dupa ce un medic a sfatuit-o pe Kim de pericolele si riscurile la care s-ar putea supune in cazul unei noi sarcini.

Mama de “imprumut” va fi platita cu 113.000 de dolari
-PICTURED: Kim Kardashian, Kanye West
-PHOTO by: Albert Michael/startraksphoto.com
-CSv118663
Startraks Photo
New York, NY
For licensing please call 212-414-9464 or email sales@startraksphoto.com

Conform surselor revistelor People si E!News cei doi ar fi angajat o mama surogat, TMZ relatand ca Kim Kardashian si Kanye West au cazut de acord sa ii plateasca acesteia peste 113.000 de dolari pentru a le purta copilul. Reprezentantii lui Kardashian au refuzat sa dea detalii asupra acestui subiect si in prezent nu se cunoaste daca mama-surogat este deja insarcinata. Kim, in varsta de 36 de ani, a vorbit recent despre faptul ca ia in considerare o mama surogat pentru viitorul sau copil cu West, marturisind pe blogul sau despre problemele  cu care s-a confruntat de-a lungul celor doua nasteri: „Cred ca am stiut mereu ca o mama purtatoare e o optiune, dar nu am crezut ca este o optiune prea realista, dar acum simt ca este realitatea mea”, a spus vedeta intr-un episod din „Keeping Up With The Kardashians.”

author avatar
Bogdan Borcea
146 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger