AcasăKim Kardashian a nascut o fetita

Kim Kardashian a nascut o fetita

Kim Kardashian, poate cea mai cunoscuta gravida a momentului, a nascut, sambata dimineata, o fetita, intr-un spital din Los Angeles.

Vedeta de televiziune ar fi trebuit sa nasca pe 11 iulie, insa a intrat in travaliu cu cinci saptamani mai devreme si a nascut o fetita.

Lui Kim i s-a facut rau vineri seara si a fost transportata de urgenta la spital. Kanye West, iubitul vedetei si tatal fetitei, a ajuns rapid langa ea.

Rapper-ul ar fi trebuit sa participe la o petrecere alaturi de cativa dintre cei mai mari fani ai sai, dar si-a anulat prezenta in momentul in care a aflat ca iubita sa este pe cale sa nasca.

Interesant este ca rapper-ul a acceptat sa fie alaturi de iubita sa, desi relatia celor doi se afla intr-un moment extrem de dificil dupa ce au aparut informatii conform carora Kanye West ar fi calcat de mai multe ori pe bec, inclusiv dupa ce Kim Kardashian a ramas insarcinata.

author avatar
Cristi Ionita
912 afisari
Zenville

Ultimele știri

ANM anunţă că se schimbă vremea în România! Diferențe mari de temperatură de la o zi la alta. Prognoza pentru Bucureşti

În acest weekend, vremea intră într-un proces de încălzire. Cu toate acestea, nu vom scăpa de ploi. Potrivit meteorologilor, precipitațiile vor fi prezente în...

Bucureştiul se închide din nou în weekend pentru maşini. Se deschide pentru pietoni. Zonele cu restricţii de trafic

Şoferii care ar dori să iasă cu maşina prin Bucureşti, în weekend, trebuie să ştie că Poliţia Rutieră a stabilit câteva restricţii. În Capitală,...
proger