AcasăNewsKim Il Sung facea transfuzii cu sange de la tineri si terapie...

Kim Il Sung facea transfuzii cu sange de la tineri si terapie cu actori de comedie

Mai cunoscut sub numele de Kim Ir Sen, bunicul actualului lider nord-coreean era convins ca apuca suta daca rade mereu

Presa occidentala a dezvaluit terapiile bizare pe care medicii nord-coreeni i le-au recomandat fostului lider dupa ce acesta le-a transmis sarcina ca doreste sa apuce suta, ba chiar si mai mult.

Mai cunoscut sub numele de Kim Ir Sen, bunicul actualului lider nord-coreean era convins ca apuca suta daca rade mereu

Potrivit medicului personal al lui Kim Il Sung, Kim So-Yeon, bunicul actualului comandant suprem al Coreei de Nord i-a dat ”directiva” sa identifice tot soiul de modalitati pentru a-i prelungi viata, astfel incat sa ramana la putere cat mai mult posibil. Medicul a relatat ca un intreg aparat s-a pus in miscare pentru a executa bizarul ordin. Kim So-Yeun, care a fugit, in 1922, in Coreea de Sud, a condus timp de zece ani si un centru de cercetari (centru ”de longevitate”) dedicat tineretii vesnice a lui Kim Il Sung.

Rasete de copii si sange de la tineri

Kim Ir Sen in Romania

Dupa ce au analizat proprietatile a peste 1.750 de plante, cercetatorii nord-coreeni au abandonat medicina traditionala orientala  pentru experimente ridicole sau ciudate de-a dreptul. Unul dintre ele: pentru a trai cat mai mult, Kim Il-Sung trebuia sa rada cat mai mult. ”Am adunat niste actori de comedie si copii cu varste cuprinse intre cinci si sase ani, care il delectau pe Kim cu ghidusii”, spune fostul lui medic. Evident, experimentul nu a dat rezultate dar fiecare persoana care-l facea sa rada pe dictator ”cel putin de cinci ori pe zi” era recompensata cu titlul de ”artist meritoriu”. Nu se stie inca din ce motive, pasul doi a fost facut chiar de Kim Il-Sung insusi, care a decis ca trebuie sa faca transfuzii cu sange de tineri de maximum 20 de ani. Evident, selectia acestora era stricta iar pe durata ”ofertei pentru presedintele etern” beneficiau de alimentatie si tratamente speciale. Aceasta dementa nu l-a facut pe Kim centenar, dictatorul murind la 82 de ani, la doi ani dupa fuga medicului sau.

Bolile bunicului, transmise lui Kim Jong-un?

Pe de alta parte, Kim So-Yeon a declarat ca rumorile privind starea de sanatate pe care o are actualul lider nord-coreean (diabet, guta…) trebuie cautate in fisa medicala a bunicului sau. Atat Kim Il Sung cat si fiul sau, Kim Jong-Il, tatal actualului presedinte, au suferit de diabet, probleme cardiace si stress, afectiuni care s-au transmis. Dr. Kim a emis si ipoteza ca liderul coreean a apelat la tratamente hormonale pentru o a semanare cat mai mare cu bunicul sau, care ”inca este un personaj venerat in Coreea de Nord”.

author avatar
Tudor Borcea
1.196 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger