AcasăNewsKim ii promite lui Trump suferinta si durere

Kim ii promite lui Trump suferinta si durere

Dupa ce presedintele SUA a amenintat Phenianul cu ”foc si furie”, Coreea de Nord a replicat ieri promitand iadul pe pamand daca Washington va persista cu inasprirea sanctiunilor economice.

In timp ce Consiliul de Securitate al ONU examina ieri textul prezentat de SUA pentru al optulea set de sanctiuni economice impotriva Coreei de Nord, agentia de presa oficiala a Phenianului, KCNA, a avertizat ca ”daca aceasta rezolutie ilegala de inasprire a sanctiunilor va fi pusa in aplicare, Coreea de Nord se va asigura ca SUA vor plati pretul”. ”Masurile care vor fi luate vor provoca cele mai mari dureri si suferinte din toata istoria lor”, a adaugat Phenianul. ”Lumea va fi martora cum Coreea de Nord imblanzeste gangsterii americani, lansand o serie de actiuni care vor fi mai severe decat si-au imaginat vreodata”.

Ambasadoarea SUA, o ”prostituata isterica”

Ca raspuns la criticile emise de SUA urmare a ultimului test nuclear, agentia KCNA a trecut la mojicii si fata de ambasadorul SUA la ONU, Nikki Helay. Saptamana trecuta, Halley a criticat Phenianul estimand ca regimul lui Kim Jong-un ”cerseste razboiul” si ca ONU trebuie sa lase la o parte ”jumatatile de masura” vizavi de Coreea de Nord. ”Nu putem lasa garda jos” in timp ce Kim Jong-un ”nu cere decat un lucru, razboiul”, declara diplomatul american. KCNA a reactionat violent, calificand-o pe Haley drept o ”prostituata”. ”Ea isi agita nebuneste fustele, jucand primul rol in sanctiunile hidoase adoptate de administratia Trump, in santaj si presiune”, a lansat KCNA, avertizand-o pe Haley ”sa-si supravegheze limbajul” pentru care ”Washington va plati scump”. ”Din nefericire, SUA au numit o femeie depravata si neexperimentata sa o reprezinte la ONU”, care are ”remarci acerbe” si ”atitudine isterica”, a mai transmis Phenianul. Anterior, Donald Trump, Emmanuel Macron si premierul japonez Shinzo Abe au avut o convorbire in care au cazut de acord asupra ”necesitatii unei reactii ferme si unite in fata provocarilor repetate” ale Coreei de Nord, a informat palatul Elysee.

author avatar
Tudor Borcea
197 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger