AcasăNewsKFC si Pizza Hut ar putea disparea in 2012

KFC si Pizza Hut ar putea disparea in 2012

Firme de renume mondial ar putea disparea in acest an din cauza crizei economice. Printre acestea se numara si Yum! Brands, proprietarul KFC si Pizza Hut, ale caror francize sunt detinute in Romania de afaceristul Puiu Popoviciu.

Potrivit unui studiu realizat de CoreBrand, publicat de Business Insider, o serie de firme emblematice ar putea disparea din cauza crizei economice mondiale. Printre acestea se numara Kodak, care a cerut deja falimentul pentru a nu fi executata de creditori, renumita firma auto Saab, care a fost declarata falimentara de statul suedez, dar si faimoasa companie de asigurari Aon, care tocmai a semnat un contract de sponsorizare scump cu clubul Manchester United.  Pe langa acestea, o alta firma apare pe lista posibililor ”disparuti” din economia mondiala in 2012.  Este vorba de Yum! Brands, proprietarul lanturilor de restaurante KFC si Pizza Hut.

Puiu Popoviciu a facut bani si din aripioare picante

Francizele acestor branduri sunt detinute in Romania de omul de afaceri Puiu Popoviciu, care a obtinut in 2010 un profit de circa 60 de milioane de euro de pe urma ”aripioarelor picante” si a pizzelor.

 

 

author avatar
Arpad Dobre
343 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger