AcasăNewsKelly Rowland s-a logodit cu managerul ei

Kelly Rowland s-a logodit cu managerul ei

Cantareata Kelly Rowland, fosta membra a trupei Destiny’s Child, a anuntat ca s-a logodit cu managerul ei, Tim Witherspoon.

Kelly Rowland (32 de ani) a devenit un nume greu in industria muzicala, dupa ce a avut 60 de milioane de albume in intreaga lume alaturi de Beyonce si Michelle Williams, celelalte doua membre ale trupei Destiny’s Child.

Trupa s-a destramat in 2006, dar Kelly Rowland si-a construit o cariera solo cu un succes aproape la fel de mare, fiind nominalizata la American Music Awards sau castigatoare a Billboard Music Awards.

Un rol important in cariera solo a artistei il reprezinta managerul Tim Whiterspoon. Cei doi colaboreaza din 2006, dar au inceput sa formeze un cuplu, oficial, abia din 2009.

Iar dupa patru ani de iubire, Tim a facut pasul cel mare, nu oricum ci insotit de un inel cu diamante in valoare de cel putin 100.000 de dolari.

Kelly Rowland a acceptat cererea in casatorie, astfel ca cei doi vor face o nunta mare anul viitor, la ceremonie fiind asteptate, printre altele, Beyonce si Queen Latifah.

sursa foto: usmagazine.com

author avatar
Cristi Ionita
132 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger