AcasăNewsKelemen Hunor: UDMR nu primeste ordine de la nimeni

Kelemen Hunor: UDMR nu primeste ordine de la nimeni

Kelemen Hunor

Liderul maghiar Kelemen Hunor este mandru de udemeristii lui, care au reusit sa-i calce pe bataturi atat pe partenerii de guvernare, cat si pe reprezentantii opozitiei.

Kelemen Hunor este incantat de faptul ca UDMR a facut legea si in aceasta guvernare

Reprezentantii UDMR fac numai ce-i taie capul, iar politicienii romani ar fi trebuit sa se obisnuiasca pana acum cu aceasta stare de fapt. „Noi avem in vedere interesele comunitatii maghiare din Transilvania. Nu suntem sclavii de pe colonie, noua nu ni se poate dicta, ordona. UDMR nu este o astfel de organizatie politica”, i-a avertizat Kelemen Hunor atat pe democrat-liberali cat si pe uselisti. “Noi nu suntem tradatori, nu am lasat balta niciodata pe niciunul dintre partenerii nostri, in timpul relatiei noastre de parteneriat.(…) Daca se supara pe noi ambele tabere, inseamna ca suntem pe drumul cel bun”, a conchis presedintele UDMR.

Tokes, lovit din toate partile

Ingrijorati de faptul ca Laszlo Tokes, cu al lui PPMT, ar putea lua crema viitoarelor alegeri, udemeristii au dezvaluit ca acesta, desi ar fi dorit sa ocupe in continuare functia de vicepresedinte al PE, a fost respins de toate delegatiile. „Laszlo Tokes a facut tot posibilul sa ramana vicepresedintele PE, dar i s-a adus la cunostinta ca nicio delegatie nu-l sprijina”, a declarat  secretarul general al UDMR, Kovacs Peter. Totodata, Tokes a mai primit o lovitura, Partidul Forta Civica solicitand CNSAS sa comunice daca europarlamentarul a colaborat cu securitatea.

author avatar
Ana-Maria Ludatser
167 afisari

1 COMENTARIU

  1. SUNT SIGUR CA A COLBORAT!UNGURUL A FACUL JOC DUBLU!IMORAL CUM IL STIM, S-AR PUTEA CA SA FIE SI ACUM CALUL TROIAN, SI AL ALTOR AGENTURI(CIA !!! SI NU NUMAI),CHIAR ACOLO IN INIMA EUROPEI.IUDA ASTA AR VINDE SI PE MUMA-SA PENTRU ARGINTI!AR CAM TREBUI CA CNSAS SA DEZVALUIE CE SI CUM…BASESCU SA NU-L MAI TINA IN BRATE CA MIJLOC DE SANTAJ PENTRU UDMR!SI-AU DAT IN SFARSIT PANA SI AIA DE LA UE CA E UN FACTOR DE ZAZANIE SI AGITATIE ACOLO PRINTRE EI!SA VINA NAIBI ALEGERILE PT UE SA SCAPAM DE EL!SPER CA ATUNCI SA NU MAI FIE NICI BASESCU SA-L MAI OCROTEASCA….DUCA-SE PE PUSTII AMANDOI!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger