AcasăNewsKelemen Hunor nu vrea sa fie ”ungureanul” lui MRU

Kelemen Hunor nu vrea sa fie ”ungureanul” lui MRU

Kelemen Hunor vrea sa vada cate paralele electorale face dreapta lui Razvan Ungureanu inainte de a accepta o alianta

Liderul UDMR declina oferta de colaborare facuta de Razvan Ungureanu. Motivul: UDMR este de ani buni in Parlament, nu are nevoie de aliante ”cu altii care vor sa intre”.

Kelemen Hunor vrea sa vada cate paralele electorale face dreapta lui Razvan Ungureanu inainte de a accepta o alianta

In principiu, Kelemen Hunor nu are nimic impotriva unei colaborari cu ”initiativa lui MRU”, considerand-o una normala: ”Am avut o relatie buna si o experienta pozitiva. Suntem deschisi, dar nu colaboram pana la alegeri. Dupa, putem vorbi despre asta, premisele sunt foarte bune. Nu vreau sa vand pielea ursului din padure. Toate la timpul lor”.

Razvan Ungureanu

Pe de alta parte insa, Kelemen subliniaza ca UDMR nu renunta ci nici un chip la sigla, numele si identitatea sa,  motiv pentru care nu a facut si nu va face aliante preelectorale. Mai mult, UDMR este un veterean al Parlamentului (nu a ratat nicio legislatura), fapt care-i permite liderului maghiar sa-i dea cu tifla lui Ungureanu: ”Ma scuzati, dar ce sa colaboram? Noi suntem in Parlament de atata timp, nu avem nevoie de a ne alia cu altii care vor sa intre”. In context, trebuie spus ca fostul premier incerca sa-i ademeneasca nu doar pe udemeristi, ci si pe liberalii lui Crin Antonescu, carora le susura la ureche dulci chemari catre ”adevarata dreapta”.

author avatar
Simona Badulescu
626 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger