AcasăNewsKelemen Hunor, despre sedinta Parlamentului: Nu e nevoie de cvorum

Kelemen Hunor, despre sedinta Parlamentului: Nu e nevoie de cvorum

Kelemen Hunor, presedintele UDMR, a declarat ca decizia CCR privind referendumul poate intra in vigoare deoarece nu este necesar cvorumul in cazul sedintei Parlamentului.

Presedintele UDMR Kelemen Hunor a anuntat, luni, ca parlamentarii partidului pe care il conduce se vor afla in sala in timpul sedintei Parlamentului, desi prezenta este pur formala, motivand ca in cazul citirii deciziei Curtii Constitutionale nu este necesara prezenta a majoritatii parlamentarilor.

„Cvorumul este o formalitate. Cred ca din punct de vedere formal nu este nevoie de cvorum. Cred ca se poate citi aceasta decizie, dar o tergiversare a acestei situatii nu ne ajuta cu nimic, nici pe cei de la USL, nici pe cei din PDL. Noi vom fi prezenti. Colegii vor fi in sala”, a spus Kelemen Hunor, citat de b1.ro.

Declaratia liderului UMR, Kelemen Hunor, survine dupa ce purtatorul de cuvand al PNL a anuntat ca „foarte multi” parlamentari ai partidului vor boicota sedinta de plen reunit, urmand sa nu se prezinte la aceasta.

„Momentan sunt decizii individuale, pot sa va confirm faptul ca foarte multi colegi, daca nu cumva toti, au spus ca nu doresc sa participe la sedinta de astazi si o sa vedem in functie si de decizia pe care o vom lua impreuna cu colegii de la PSD si de sedinta de grup”, a declarat Mihai Voicu, purtatorul de cuvant al PNL.

author avatar
Ionut Zgimbau
158 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger