AcasăNewsKelemen da semnal de remaniere

Kelemen da semnal de remaniere

Lasata sa se coaca in timpul verii, remanierea este buna de cules, se pare, din moment ce Kelemen Hunor a readus-o in discutie.

Kelemen Hunor ii anunta pe toti cei interesati de remaniere ca ministrii UDMR sunt toti ok

Tam-nesam, liderul UDMR a declarat, sambata, ca niciunul dintre ministri UDMR nu poate „fi in vizor” in cazul vreunei remanieri. Motivul: doua dintre ministerele detinute de UDMR, Sanatatea si Cultura, nu au la dispozitie fonduri europene, prin urmare ministrilor maghiari nu li se poate imputa o accesare insuficienta si defectuoasa a banilor de la UE.

Si, cum in ceea ce priveste Mediul, cel de-al treilea portofoliu pastorit de Uniune, lucrurile stau bine la nivel central, iar “probleme aparute la nivel local, in implementarea proiectelor, sunt peste tot, la toate ministerele”, rezulta ca remanierea este un subiect care nu intereseaza UDMR-ul. Ca atare, Kelemen Hunor a decretat ca remanierea este “un atribut al premierului” si un subiect pe marginea caruia el nu vrea sa faca nicio speculatie. Chiar si asa, revenirea liderului UDMR asupra subiectului arata ca, in aceasta toamna, se vor numara nu doar bobocii, ci si ministrii.

author avatar
Simona Badulescu
327 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger