AcasăMONDENKaty Perry, acuzată că a tras de lenjerie un bărbat și a...

Katy Perry, acuzată că a tras de lenjerie un bărbat și a sărutat forţat o femeie

Cântăreaţa americană nominalizată la Grammy, Katy Perry, celebră pentru piese precum I Kissed a Girl”, este acuzată de comportament sexual nepotrivit, de un bărbat şi o femeie.

Foto Twitter

Prezentatoarea TV, Tina Kandelaki, a declarat pentru publicaţia rusească StarHit că artista, în stare de ebrietate, i-a făcut avansuri în timp ce erau la o petrecere privată şi chiar a încercat să o sărute forţat.

Acuzaţia a venit la câteva zile după ce un model care a apărut în videoclipul „Teenage Dream”, Josh Kloss, a făcut comentarii similare la adresa starului. Bărbatul a scris pe contul său de Instagram că Perry era rece cu el când erau şi alţii în preajmă, dar foarte caldă şi prietenoasă când erau singuri. Mai mult, cântăreaţa l-a invitat la un club de striptease, dar el a refuzat. De asemenea, la o petrecere, artista ar fi tras de lenjerie pentru a le arăta celor din jur părţile sale intime.

Reprezentanţii lui Katy Perry nu au comentat acuzaţiile deocamdată, scriu cei de la Fox News.

În vârstă de 34 de ani, Katy Perry, care s-a situat pe primul loc în topul celor mai bine plătite cântăreţe în 2018 realizat de Forbes. Artista este logodita cu actorul britanic Orlando Bloom.

author avatar
Emanuela-Andreea Pană