AcasăKate Winslet, topita dupa nepotul miliardarului Branson: "El e alesul!"

Kate Winslet, topita dupa nepotul miliardarului Branson: „El e alesul!”

foto: radionoise.ro

Desi sunt impreuna de doar doua luni, Kate Winslet s-a convins deja ca nepotul miliardarului Richard Branson, Ned, e barbatul perfect langa care vrea sa ramana tot restul vietii!

foto: radionoise.ro

Vedeta din „Titanic” le-ar fi spus apropiatilor ca e „indragostita nebuneste” de Ned Rockandroll, pe numele sau real Abel Smith. Si cum acesta planuieste sa divorteze de sotie pentru a fi impreuna cu Winslet, actrita in varsta de 35 de ani are toate motivele sa fie fericita.

Indragostiti pana peste urechi, Kate si Ned (33 de ani) ar vrea sa se mute impreuna cat de curand, primul pas catre o viitoare casatorie, dezvaluie prietenii cuplului, citati de The Sun.

Apropierea dintre cei doi tineri s-a produs la sfarsitul lunii august, cand Kate Winslet a salvat-o pe mama miliardarului Richard Branson din flacarile care au cuprins vila acestuia din Caraibe. Cucerit, probabil, de curajul actritei, tanarul Rockandroll, nepotul mogulului, nu a stat pe ganduri si a invitat-o in oras. Si cum Kate era o femeie libera, dupa ce a divortat in 2010 de regizorul Sam Mendes, nimic nu a stat in calea relatiei lor!

463 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger