AcasăNewsKate Middleton a reciclat o tinuta din 2006 la nunta regala

Kate Middleton a reciclat o tinuta din 2006 la nunta regala

Ducesa de Cambridge si-a surprins admiratorii cand la nunta Zarei,nepoata reginei Elizabeta a II-a, si-a facut aparitia cu o haina pe care o mai purtase si in urma cu cinci ani, la un eveniment cu pretentii.

Kate a purtat pentru prima data haina de culoare fildesului, in 2006, la nunta Laurei, fiica soacrei sale, Camilla

La trei lunide la casatoria printului William cu  Kate Middleton, britanicii s-au bucurat, in weekend, de o noua nunta fastuoasa. Protagonistii ei au fost Zara Phillips, cea mai mare dintre nepoatele reginei Elizabeta a II-a, si jucatorul de rugby Mike Tindall. Ceremonia a avut loc la Edinburgh, in Scotia, si i-a avut printre invitati si pe ducii de Cambridge.

Kate si-a revitalizat tinuta cu ajuotorul unei palarii mari, cu flori

Cea mai comentata aparitie a fost cea a lui Kate, care a ales sa poarte o haina pe care o „inaugurase” acum cinci ani, tot la o nunta cu pretentii.

Mireasa Zara si mirele Mike au fost laudati pentru tinutele lor elegante

Pentru a-si revitaliza tinuta, ducesa a optat pentru o pereche de pantofi bej si o palarie mare, impodobita cu flori. Gestul ducesei de a recicla o tinuta din trecut a fost privit de unii dintre comentatori drept o dovada de modestie, in vreme ce altii l-au catalogat ca lipsit de inspiratie.

Regina Marii Britanii a asistat la nunta nepoatei ei, Zara

In ceea ce o priveste pe mireasa, care isi va pastra numele dupa nunta, creand astfel un precedent in familia regala, aceasta a fost laudata pentru rochia aleasa , o creatie clasica, semnata de designerul Stewart Parvin.

 

author avatar
Alina Creanga
1.649 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger