AcasăNewsJustiția e pe urmele prințesei fugare. Răzbunarea șeicului

Justiția e pe urmele prințesei fugare. Răzbunarea șeicului

Emirul Dubaiului, şeicul Mohammed bin Rashid Al Maktoum, a dat-o în judecată pe una dintre cele 6 soții, Prinţesa Haya bint al-Hussein, după ce aceasta l-a părăsit, luând cu ea cei doi copii și o sumă importantă de bani.

Prinţesa Haya Sursa foto Twitter

Conform presei britanice, Prinţesa Haya, una dintre fiicele regelui Hussein al Iordaniei, decedat, şi-a părăsit soţul, fugind din Dubai la Londra, aşa cum am arătat în articolul de zilele trecute „Prințesa Haya a Dubaiului fuge de soțul emir pentru o mie şi una de nopți” – apasă.

După 15 ani de căsnicie cu emirul Dubaiului, care deţine totodată funcţiile de vicepreşedinte şi premier al Emiratelor Arabe Unite, Haya a șters-o de acasă împreună cu cei doi micuți şi suma de 40 de milioane de dolari.

Cazul ei va fi judecat în Londra, în secţiunea dedicată familiei de la Curtea Supremă iar următoarea audiere va avea loc pe 30 şi 31 iulie.

Şeicul Al Maktoum va fi reprezentat de Lady Helen Ward of Stewarts, o firmă importantă de avocatură din Londra.

Prinţesa s-a căsătorit cu emirul Dubaiului în 2004, devenind astfel a şasea sa soţie. Şeicul Mohammed, în vârstă de 69 de ani, a postat recent o poezie pe contul său de Instagram în care acuză o femeie neidentificată de “trădare”.

Haya a mers iniţial în Germania pentru a cere azil. Potrivit unor informaţii, acum s-ar afla într-o vilă de 85 de milioane de lire în Kensington Palace Gardens, în centrul Londrei, conform BBC.

author avatar
Emanuela-Andreea Pană
1.072 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger