AcasăNewsJurnalul National fura ca-n codru!

Jurnalul National fura ca-n codru!

Pe 16 august, anul acesta, si cam tot la ora asta, „National” publica in exclusivitate articolul „Mihai Razvan Ungureanu si-a cumparat lame de ras, deodorante si parfumuri din bugetul de stat!”.

Pe 16 august a.c. „National” (foto jos) publica in exclusivitate articolul preluat apoi de „Jurnalul National” si „Antena 1” fara citarea sursei

Dupa o luna, vine ziarul vertical (?! n.r.) „Jurnalul National” si trage pe prima pagina un titlu bengos, sa sara fostul prim-ministru si actual prezident la Partidul Forta Civica direct in papucii de casa achizitionati din banii publici.

Nu e citata nicio sursa, dar asta deja nu mai mira pe nimeni din redactia „National”, lumea s-a obisnuit cu ciordeala astora. Nici macar pe femeia de serviciu, care, dimineata, povestea ce „bomba” a vazut ea la Antena 1, la emisiunea „Mihai Gadea de sinteza”.

Adica fix aia in care subiectul era cel despre care vorbim. Au vazut si altii emisiunea. A fost execrabila. Se lamentau invitatii in frunte cu moderatorul de jurai ca Ungureanu a furat tara in rucsac si a fugit cu ea. Gadea s-a vrut anchetator, i-a iesit numai rolul de mascarici de balci. Invitatii isi dadeau ochii peste cap de mirare, desi citisera ancheta cu o luna in urma, in „National”. O emisiune care, in blegosenia ei, se scurgea pe la perete ca si cum Gadea isi marcase teritoriul. O emisiune penibila. Mizerabila. Cu subiect furat din breasla si transformat in productie proprie. Hai, furati si stirea asta: sunteti de rasul cur…, cur…, curcilor! Si faceti din ea o emisiune patetica!

author avatar
Andrei Coman
1.379 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger