AcasăNewsJurnalistul Rares Bogdan, audiat joi la Directia Nationala Anticoruptie

Jurnalistul Rares Bogdan, audiat joi la Directia Nationala Anticoruptie

Implicat de Marian Vanghelie, primarul Sectorului 5, in mai multe convorbiri compromitatoare, jurnalistul Rares Bogdan, de la Realitatea TV, se vede nevoie sa dea ochii cu procurorii Directiei Nationale Anticoruptie.

Rares Bogdan a intrat in atentia procurorilor, dupa ce oamenii legii au dat publicitatii stenogramele convorbirilor compromitatoare dintre Marian Vanghelie si Mariana Carla Dinu.

Vanghelie se lauda ca este in relatii bune cu Rares Bogdan si are posibilitatea, prin intermediul acestuia, sa-l influente pe insusi presedintele Romaniei, Klaus Iohannis.

In baza unui denunt si a mai multor probe, Vanghelie a fost arestat preventiv, fiind acuzat de comiterea mai multor infractiuni precum luare de mita si trafic de influenta.

Rares Bogdan a negat informatiile aparute in presa, dar procurorii vor sa stea de vorba cu el pentru a stabili exact rolul pe care il joaca in dosarul lui Vanghelie.

Jurnalistul a confirmat, pe un celebru site de socializare, ca va da ochii cu procurorii, dar a precizat ca „ma duc de bunavoie si nesilit de nimeni la DNA sa discut civilizat despre afirmatia teribilista, fanfaronarda, de impresionare a auditoriului feminin a lui Marian Vanghelie in ceea ce inseamna persoana subsemnatului si mai grav a Presedintelui Romaniei, domnul Klaus Johannis. Vanghelos ramane un tip haios, simpatic, plin de verva, dar care uneori se hazardeaza”.

Rares Bogdan sustine ca a solicitat in mai multe randuri sa fie audiat in acest dosar si ca abia acum „procurorul de caz a decis sa stea de vorba”. De asemenea, jurnalistul afirma ca implicarea sa in dosar a aparut ca urmare a „inventiilor marca GhitaTV (n.r. – Romania TV, post condus, practic, de rivalul lui Rares Bogdan, deputatul Sebastian Ghita”.

author avatar
Cristi Ionita
276 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger