AcasăNewsJurnalistul Marius Buga, corespondentul Pro TV, arestat preventiv! Procurorii îl acuză de...

Jurnalistul Marius Buga, corespondentul Pro TV, arestat preventiv! Procurorii îl acuză de act sexual cu un minor

sursa foto: profit.ro

Apar noi informații în cazul unui cunoscut corespondent PRO TV, în vârstă de 42 de ani, care a intrat în vizorul oamenilor legii.

Corespondentul postului PRO TV în judeţul Dâmboviţa, Marius Buga, a fost arestat preventiv, miercuri seară, într-un dosar în care este acuzat de săvârşirea infracţiunii de act sexual cu un minor, potrivit agerpres.ro.

Acesta a fost prezentat de procurori la Judecătoria Târgovişte cu propunere de luare a măsurii arestării preventive, iar din câte au precizat surse judiciare pentru Agerpres, propunerea a fost acceptată de către judecătorul de drepturi şi libertăţi, care a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile a bărbatului.

Dosar penal pe numele lui Marius Buga

„La Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgovişte s-a înregistrat un dosar penal în care s-a dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale faţă de o persoană de sex masculin sub aspectul săvârşirii infracţiunii de act sexual cu un minor, prev. de art. 220 alin. 1 şi 4 lit. e din Codul Penal. Faţă de persoana de sex masculin a fost dispusă măsura reţinerii pentru 24 de ore”, a transmis, miercuri, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Dâmboviţa.

Jurnalistul în vârstă de 42 de ani a fost audiat, marţi, în legătură cu acuzaţiile aduse de un minor în vârstă de 16 ani.

Reprezentanţii postului TV au transmis recent o primă reacție după ce au aflat despre investigaţia care îl vizează pe Marius Buga. „Am aflat cu surprindere despre investigația care îl vizează pe angajatul Marius Buga. La nivel de companie condamnăm cu tărie orice acțiune imorală”, au precizat, între altele, reprezentanșii Pro Tv, într-un comunicat. Citiți mai multe AICI. 

author avatar
Andrei Coman
639 afisari

5 COMENTARII

  1. Pedofilii Pro TV nu cred ca este mare problema in amerlica sint in jur de 700 000 de pedofili iar in UE este plin de pedofili inclus si preotii catolici , este o moda occidentala pedofilia

  2. Sunt Usr-ist și iubesc pro TV
    . Mi-e scârbă de partidul pro rus AUR pe care l-aș vrea desființat!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger