AcasăNewsJurnalistul Dan Suciu, noul purtator de cuvant al Guvernului

Jurnalistul Dan Suciu, noul purtator de cuvant al Guvernului

(foto: tmctv.money.ro)

Jurnalistul Dan Suciu a fost numit, luni, purtator de cuvant al Guvernului, prin decizia premierului Mihai Razvan Ungureanu.

(foto: tmctv.money.ro)

„Primul-ministru Mihai-Razvan Ungureanu l-a numit astazi (luni-n.r) in functia de secretar de stat, purtator de cuvant al Guvernului, pe Dan Suciu, jurnalist specializat in domeniul economic. Dan Suciu are o experienta jurnalistica de aproximativ 18 ani, a scris pentru publicatiile Banii Nostri, Privirea, Prezent, iar din 2006 a fost realizator al postului TV Money Channel.

Dan Suciu este absolvent al Facultatii de Filosofie – Universitatea din Bucuresti si al unui master de Politici Publice. In prezent este doctorand in economie”, se arata in comunicatul emis de Biroul de presa Guvernului Romaniei.

Suciu o va inlocui pe Ioana Muntean, care fusese numita in functia de purtator de cuvant al Guvernului in februarie 2009, de catre fostul premier, Emil Boc.

Surse oficiale au declarat, vineri, agentiei Mediafax ca Dan Suciu, redactor-sef al postului TV Money Channel, si Ionut Stanimir, sef comunicare externa al BCR, sunt variantele premierului Ungureanu pentru postul de purtator de cuvant al Guvernului, ei avand deja discutii pe aceasta tema cu seful Executivului.

„Seful Guvernului doreste ca in postul de purtator de cuvant al Guvernului sa fie o persoana specializata in economie. Cele mai mari sanse de a ocupa acest post le are Dan Suciu, care a acceptat in principiu sa preia functia, dar decizia finala apartine premierului, iar la acest moment nu este luata”, au aratat sursele citate.

459 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger