AcasăNewsJurnalistii americani, monitorizati de securitate

Jurnalistii americani, monitorizati de securitate

Seful DHS, Michael Chertoff, le spune ziaristilor ce are de gand sa le faca

Homeland Security (DHS) si-a creat un departament special prin care se asigura ca jurnalistii scriu si spun ceea ce trebuie.

Seful DHS, Michael Chertoff, le spune ziaristilor ce are de gand sa le faca

In cadrul “Office of Operations Coordination”, DHS poate colecta “informatii personale” – PII – despre jurnailstii din orice domeniu, inclusiv bloggerii si activistii digitali. PII include “orice data care duce la dezvaluirea identitatii unui individ, inclusiv date care vin din mediile de legatura cu individul respectiv”.

Adica, DHS e “pa ei si pa mama lor” de ziaristi! In dorinta de a monitoriza tot ce iese pe gura sau pe pix, DHS va monitoriza si orice persoana oficiala care face, de regula, declaratii publice. De ce atata ravna? Aici, DHS devine mai evaziv in explicatii: “e vorba doar de ce cei care intra in sfera de interes a securitatii nationale”. Of course!

 

author avatar
Adina Mutar
110 afisari

1 COMENTARIU

  1. care va-sa-zica,occidentul nu-i chiar asa de ..liber in exprimare..numai toantele si imbecilii credeau in decembrie 89,balivernele spionilor din occident..na acu vedeti cum este cu libertatea,..este doar pentru dulaii cu bani,voi fraierilor care le-ati oferit tara…la cersit,la capsunit,la prostituat si eventual la..cimitir,ce naiba suntem prea ..multi,asa-i base?..viva la revolutia…

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger