AcasăNewsDoi jurnalisti ai postului CNN, arestati dupa ce au intrat ilegal in...

Doi jurnalisti ai postului CNN, arestati dupa ce au intrat ilegal in World Trade Center

New York – Doi jurnalisti de la postul CNN au fost arestati pentru ca au incercat sa insele vigilenta serviciului de securitate de la World Trade Center din New York, marti. Acestia faceau un material despre recentele lacune ale sistemului care asigura paza sit-ului, anunta politia.

Yon Pomrenze, in varsta de 35 de ani, si Connor Fieldman Boals, in varsta de 26 de ani, au incercat mai intai sa intre pe usa principala a cladirii – aflata inca in constructie -, potrivit unui raport al Politiei newyorkeze. Ambii aveau cate o camera de filmat la ei.

Oprit la intrarea in cladire, Boals a incercat de doua ori sa sara peste zidul care inconjoara cladirea, insa. in ciuda efortului, aceasta strategie nu a avut succes. Dupa cateva minute, cei doi jurnalisti au incercat sa intre printr-o poarta cu acces electronic, aflata in apropiere, insa au fost arestati in acel moment de politistii newyorkezi, scrie cnews.canoe.ca.

Autoritatile din New York au cheltuit cateva milioane de dolari pe masurile de securitate de la World Trade Center, care va fi inaugurat in a doua jumatate a lui 2014, pe locul in care s-au aflat Twin Towers (Turnurile gemene), distruse in atentatul de pe 11 septembrie 2001.

Foto: cnews.canoe.ca

author avatar
Alina Costache
112 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger