AcasăNewsJurnalista Simona Catrina ne-a parasit pentru totdeauna

Jurnalista Simona Catrina ne-a parasit pentru totdeauna

”Si, uite, numai de-a naibii (si Dumnezeu ma iarta ca vorbesc urat), am sa traiesc, am sa inot prin iad, am sa ies la suprafata, am sa ma trezesc din orice coma, am sa indur orice. Am sa arat ca Dumnezeu e mai puternic decat o satana deplorabila, care, fiindca se simte o leguma, ataca murdar. Tipic”.

Indiferent ce am face, spera sau gandi, nenorocirile nu vor ocoli oamenii, indiferent cat de buni ar fi ei. Cu mare regret, colectivul ziarului National a aflat ca jurnalista Simona Catrina, colega noastra, s-a stins din viata la o varsta la care condeiul gazetaresc este in cea mai mare putere.

Si uite numai de a naibii si Dumnezeu ma iarta ca vorbesc urat am sa traiesc am sa inot prin iad am sa ies la suprafata am sa ma trezesc din orice coma am sa indur orice Am sa arat ca Dumnezeu e mai puternic decat o satana deplorabila care fiindca se simte o leguma ataca murdar Tipic

Tristul anunt a fost facut de sotul prietenei noastre, Doru Roman, pe pagina sa de Facebook. Iata ce a scris, cu durere, Doru: “Nu stiu cum sa va spun asta. Nici nu v-as fi spus daca ingerul pe care l-am avut langa mine nu ar fi fost Simona cea atat de iubita de toata lumea care a zambit macar o data la articolele ei poznase. Daca ar fi putut sa anunte chiar ea, ar fi facut-o, cu siguranta, in stilu-i propriu, prin care sa ne smulga un ultim zambet in loc sa o plangem. 23 martie 2017, ora 00.50. Ziua si ora la care zambetul a inghetat pentru noi. Ziua si ora la care Simona Catrina-Roman a plecat dintre noi. Cititi in continuare comoara pe care ne-a lasat-o si, daca nu va e prea greu, trimiteti o rugaciune pentru ea”. Nu exista forma mai usoara de a da o asemenea teribila veste si, cu larimi in suflet, ne alaturam si noi suferintei familiei Catrinei, refuzand inca sa credem ca nu ne vom mai delecta cu textele sale decupate cu maiestrie din realitate si slefuite cu grija, intr-un stil unic, istet si patrunzator. O buna vreme, si cititorii ziarului National au fost incantati de aceste articole originale si totodata sclipitoare semnate de Simona. National transmite sincere condoleante familiei si, impreuna cu toti cei care au cunoscut-o, ne rugam pentru linistea sufletului sau. Adio, Simona Catrina! O zi cernita s-a lasat, nemilos, peste breasla noastra!

author avatar
National
822 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger