AcasăNewsJurnalistă de la Radio Târgu Mureș, amenințată cu „spânzurarea“ de reprezentantul unui...

Jurnalistă de la Radio Târgu Mureș, amenințată cu „spânzurarea“ de reprezentantul unui partid extremist din Ungaria

Jurnalistă de la Radio Târgu Mureș, amenințată cu „spânzurarea“ de reprezentantul unui partid extremist din Ungaria

Un politician din Ungaria, aflat în România, a lansat amenințări la adresa jurnalistei Boróka Parászka, redactor la Radio Târgu Mureș.

Reprezentantul unui partid din Ungaria (Patria Noastră – Mi Hazánk) este acuzat că ar fi vorbit despre „spânzurarea” jurnalistei de la Radio Târgu Mureș, post public românesc care emite și în limba maghiară, dezvăluie publicația Telex.hu, citată de G4Media.

Barna Bartha a amenințat o jurnalistă la Sfântu Gheorghe

O înregistrare audio arată, potrivit Telex.hu, că numele jurnalistei Boróka Parászka este menționat de două ori în acest context de către unul dintre reprezentanții partidului Patria Noastră, Barna Bartha.

„Sau poți să te uiți la o Parászka Boróka, poți să o asculți la Radio Târgu Mureș, ei bine, (dacă) maghiarii nu pot spânzura astfel de oameni, nu-i pot elimina dintre ei, atunci nu e de mirare că am ajuns unde am ajuns”, ar fi declarat Bartha, potrivit Telex.hu.

Apoi, Barna Bartha, șeful cabinetului de politică națională al partidului, o mai menționează o dată pe Boroka Parászka, care se declară și ea secuiască, și spune: „Este o jurnalistă teribil de inteligentă, dar nu am văzut în viața mea un ticălos mai mare”.

Reprezentanții partidului Patria Noastră au declarat că nu consideră că ceea ce s-a spus este o infracțiune și că partidul nu își asumă nicio responsabilitate pentru agresarea lui Boroka Parászka sau a oricărui alt jurnalist, dar că va investiga cazul.

Barna Bartha a făcut aceste aprecieri în cadrul unei discuții avute la Sfântu Gheorghe.

author avatar
Andreea Vlad
613 afisari

13 COMENTARII

  1. Că se căsăpesc bozgorii nu ar fi o problemă dar să se căsăpească la ei în Pustă.
    Aici să respecte legile noastre.

    • Pentru ca la cârma țări avem doar impostori și trădători, de asta am trecut ușor peste fiecare episod în care aceasta nație de bozgori hortisti cade acum 80 de ani ne,au trecut femeile și copii prin baioneta fără nici,o mila su,ar face,o la fel dacă ar mai avea ocazia pt cacei nu s au schimbat deloc de atunci, ir noi uitam prea repede istoria unor lucruri a căror răni sunt prea adânci si nevindecate credeți ca Werner, ciolacu sau maciuca o sa ia vor deczie tranșanta interzicând pe viata sa mai vina în România aceasta boanghina

  2. Și de ce nu iese min de externe sa l facă pers non gratta și de ce nu sesizeaza ambasadele ue ca sunt teroristi europeni care ameninta ziaristi?

  3. O problema sant politicienii care putem să-i comparăm cu Malone ( muistu). În rest toate cele bune lu Cioloș Ciolacu Ponta gorghiu Ciocoii toți din politica maro și puturoasa din România.

  4. Un gunoi horthist care a venit in vizită de lucru la celelante gunoaie din Tinutul Analfabetior (T.Secuiesc) care au rămas si trăiesc ca în 1848 ,așa mor cu ideologia lui Horthi!
    Să mai astepte 900 ani (100 au trecut) până primesc Ardealul de la Rasputin.

  5. Rusia vrea un teritoriu cotropit de ei, in trecut, vor si ungurii un teritoriu cotropit de ei, in trecut.
    Cine se aseamana se aduna.
    O mica diferenta : ungaria e in NATO.

    • Mică pe draku,de exemplu noi suntem condamnați și de UE și de america dacă vb ceva despre trecutul istoric și vrem sa ne așezăm valorile istorice ,bozgori au străzi și statuie în parlament cu criminalul horty,unguri n,au nevoie de vize în America, ei știu juca cartea politici externe ,noi luam poziția ghiocelu de ca avem lider de cartonl ,Orban după ce,au ieșit cei doi teroriști din pușcărie, care au vrut sa pună în plan un atentat de 1 decembrie ,dar fiind dejucat de servicii, Orban ia decorat ,iar UE îi tolerează încontinuu deși el este fidel politici putiniste ,deci diferențe exista drăguță și încă mari de tot

  6. Si ”az ember” (omu asta ) am zis om da nu-i, in cate minute a trebuit sa paraseasca Romania dupa ce a spus ceea ce a spus ?? Intreb si eu ca , altfel toti, adormitul minister de externe a carui reprezentanti ii stiu doar cu gandul la,… ce se mai poate castiga in postul in care nu fac nimic.

  7. Citind articolul și comentariile observ că intenționat ați omis că politicianul este dintr-un partid de opoziție. Trebuia să provocați cretinii împotriva ungurilor, doar așa vă asigurați audiența.

    • No, sezi linisit.
      E politica lui Orban si a presedintei
      Ungariei in Romania.
      Nu iti trebuie IQ mare sa observi asta.

  8. Propun referendum la nivel national ptr autonomia tinutului secuiesc. Daca il castiga le dam autonomia. Nu umblam cu erate. PS : De ce vor sa o spanzure pe Boroka? Ce a zis/facut?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger