AcasăNewsO jurnalista de 28 de ani a murit! A pierdut lupta cu...

O jurnalista de 28 de ani a murit! A pierdut lupta cu cancerul!

Andreea Popescu, in varsta de 28 de ani, s-a stins din viata dupa o lupta grea cu teribila boala.

Jurnalista se afla la un spital din Viena, unde medicii austrieci incercau sa faca  tot posibilul, insa luni, 17 martie, a murit.  Andreea Popescu a lucrat la Cancan, la revista Story si a fost PR la Asociatia „Mai mult verde”. Suferea de cancer osos, depistat in august 2011, potrivit Reporter Virtual.

„Andreea nu mai este printre noi, ne-a parasit luni, 17 Martie in timpul unei operatii foarte complicate si riscante intr-un spital din Viena.

Toti cei pentru care Andreea a insemnat ceva, vor putea sa-si ia bun ramas duminica la capela bisericii Sfanta Maria de pe strada Iani Buzoiani 1 (la baza podului Grant). Slujba va avea loc la biserica de langa capela luni la ora 12:00, iar inhumarea la Cimitirul Sf. Maria de pe strada Cantonului.

Stiu ca veti avea intrebari, pentru unele poate avem niste raspunsuri dar nu suntem pregatiti sa vorbim, iar pentru altele nu avem nici noi. Va rugam sa intelegeti tragedia prin care trecem, nu ne fortati cu telefoane, stim ca vreti sa ne ajutati si fiti siguri ca daca vom avea nevoie de ajutor, il vom cere.

Va multumim pentru intelegere,
Familia”, a fost anuntul postat pe pagina sa de Facebook.

author avatar
Andra Nesu
615 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger