AcasăNewsDEZVĂLUIRI. Cu cine a fost Florian Coldea la Dubai Untold/Întâlnire-ȘOC pe aeroport,...

DEZVĂLUIRI. Cu cine a fost Florian Coldea la Dubai Untold/Întâlnire-ȘOC pe aeroport, la îmbarcare! – VIDEO

Discuție între fostul șef-adjunct al Serviciului Român de Informații (SRI), Florian Coldea, și jurnalista Anca Alexandrescu, în aeroport, de față cu alți români. Dialogul a fost filmat.

Despre fostul șef din cadrul SRI se aflase recent că a fost la Untold, în Dubai. Mai nou, la întoarcerea în țară, Coldea s-a nimerit să se întâlnească, în aeroport, cu ziarista Anca Alexandrescu, de la Realitatea Plus. Astfel că au ajuns să dialogheze fix pe aeroport.

Anca Alexandrescu i-a pus mai multe întrebări lui Coldea, de față cu oamenii aflați pe scaune, în sala de așteptare din aeroport. Acesta a părut să aleagă să nu răspundă concret la ce voia să afle jurnalista de la el. Discuția a fost filmată, iar imaginile au fost postate de Anca Alexandrescu pe pagina sa de Facebook. E însă de notat faptul că jurnalista a susținut că a fost făcută „ticăloasă” de Coldea, înainte să înceapă filmarea.

Anca Alexandrescu: „A ținut neapărat să vină să mă salute”

Domnul Coldea a avut ghinionul (sau norocul) de a veni la București în același avion cu mine! A ținut neapărat să vină să mă salute și să mi spună că este cu fiica în vacanță! Mi a spus că ticăloșia are o limită…

Ce i am răspuns și ce l am întrebat de față cu toți românii vedeți aici! Întreaga poveste și alte imagini diseară de la 21! Mă urc în avion și voi decola în câteva minute!”, a scris Anca Alexandrescu, pe pagina sa de Facebook, luni dimineață, 19 februarie.

Incident cu Diacomatu, la Dubai

De altfel, jurnalista a fost cea care a „detonat bomba” de presă, anunțând pe contul ei de Facebook prezența lui Coldea la Untold Dubai. Lesne de înțeles, dezvăluirea a fost preluată de presa din țară, iar jurnalistul clujean Liviu Alexa a dat și alte detalii despre ce alte nume au mers la Dubai. Mai mult, așa s-a aflat și despre un incident în care a fost implicat Coldea, fostul șef-adjunct al SRI. Cu nimeni altul decât Sergiu Diacomatu, fost șef la ANRP.

„Dar mai era cineva care nu il scapa din ochi pe Coldea. Sergiu Diacomatu, fostul PMP-ist ce a fost sef la Autoritatea Nationala pentru Restituirea Proprietatilor (ANRP), caruia Coldea i-a troznit un dosar penal de care Diacomatu a scapat cu greu.

Sursele mele mi-au spus ca aseara Diacomatu era la un pas sa il flocaie urat de tot pe Coldea, Coldea a facut pe el, caci Diacomatu era deja lansat. Au intervenit repede niste catei de-ai securistului, dar tot s-a lasat cu pahare de bautura aruncate dupa pensionarul securici si cu niste injuraturi si scuipati bine plasati.

L-am sunat si pe domnul Diacomatu azi dimineata, sa il intreb ce a fost pe acolo. Cumva relaxat, Diacomatu mi-a declarat:

«Acuma, eu ca sa va spun, domnule Alexa, dumneavoastra sunteti un jurnalist foarte informat, asa o fi daca ziceti. Eu eram obosit dupa multe ore nedormit, mie mi s-a parut ca am varsat din greseala un pahar pe domnul Coldea, mai mult nu imi aduc aminte».

Dupa incident, Coldea s-a tirat intr-o parte mai linistita a salonului VIP, ca sa aiba de unde fugi daca s-ar mai fi ivit probleme”, a dezvăluit Liviu Alexa, citat de gandul.ro.

author avatar
Andrei Coman
2.812 afisari

7 COMENTARII

  1. Dupa cum zburda acest golan , pare a fi agent strain , iar pacatosii de la noi nu pot sa-i faca nimic , rau am ajuns !

  2. Ma uitai pe cv domnului Coldea si am gasit ca ar fi absolvit Colegiul Csiky Gergely.Interesant.

  3. DE CE VORBITI DE TANDEMUL KOVESI-COLDEA, BANDITISMUL S.R.I. CU JUSTITIA A INCEPUT CU TANDEMUL AUGUSTIN LAZAR-DANIEL MARIUS MORAR. ATI UITAT CUM ZIARISTA SORINA MATEI IL PREAMAREA PE DANIEL MORAR?! COMENZI DE EXECUTIE, MAI PE SLEAU. AMARIEI , PRIMUL PROCUROR SEF AL P.N.A. CE MIZERII A FACUT…PANA I-AU AGATAT O NEPOATA PE CARE O APUCASE PLIMBAREALA PRIN AMERICA DE SUD SI S-A INTORS CU O VALIZA TICSITA CU VREO 20 KG DE COCAINA. DUPA CARE A FACUT UN ACCIDENT MORTAL SI A IESIT LA PENSIE. CAT DESPRE DANIEL MORAR, TOT DIN REPUBLICA CLUJ, ERA PE FELIE CU ILIE BOTOS, ACESTA DIN URMA PUS PROCUROR GENERAL DE BASESCU..SI DANIEL MORAR CU ILIE BOTOS AU PUS LA CALE O MIZERIE IMPOTRIVA UNUI APROPIAT DE-AL LOR, SPP-IST SI L-AU ARUNCAT IN INCHISOARE, I-AU DISTRUS FAMILIA, VIATA, SANATATEA, SI S-AU TINUT DE ALA(F.V.) DIN AREST IN AREST, PANA L-AU DISTRUS. DE CE IL APARATI PE DANIEL MORAR, CA EL A INCEPUT CRIMELE P.N.A. SI EXPERIMENTELE TELEVIZATE, INAINTE DE KOVESI. SI MATRACUCA ASTA FIIND TOT PROMOVATA DE REPUBLICA CLUJ. SELECTATI TORTIONARII,NU?! DISTRUGEREA OAMENILOR DE AFACERI ROMANI A INCEPUT-O DANIEL MARIUS MORAR! CONȚARAN CU VALER DORNEANU, ALT TORTIONAR SOVIETIC, DE CARE NU AMINTITI! NIMIC NU RAMANE ASCUNS PE VECIE, NU MAI APARATI BANDITII TORTIONARI DIN JUSTITIE!!!

  4. Prima foto, e din mandatele lu’ basescu,care credea cà-i e sef lu’ coldea..Cînd colo sa vzt cà coldea era seful lu’ basinescu betzivanu’ kiombete..

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger