AcasăNewsJuniorul lui Prigoana, cel mai bogat sugar din Romania

Juniorul lui Prigoana, cel mai bogat sugar din Romania

Desi are doar opt luni, micutul Eduard Prigoana se poate lauda deja cu o avere frumusica.

Silviu Prigoana a decis sa-si imparta afacerile cu familia

Deputatul PDL Silviu Prigoana le-a pregatit o surpriza de proportii carcotasilor care-i intorc pe toate fetele declaratia de avere. Ca sa scape de interminabilele discutii privind business-urile pe care le pastoreste, democrat-liberalul a renuntat la toate, imprastiindu-le pe la membri familiei.

Eduard are 17% din companii

Obisnuit sa-si trateze copiii  in mod egal, Silviu Prigoana a trecut pe numele lui Eduard 17% din actiunile companiilor detinute. In consecinta, chiar daca inca mai poarta pampers, mezinul familiei Prigoana a intrat in lumea oamenilor de afaceri cu o avere frumusica, pe care multi ar invidia-o. Chiar daca acum el nu intelege ce responsabilitate se afla pe umerii lui, tatal spera ca si Eduard sa fie la fel de cumpatat si echilibrat ca si fratii sai mai mari.

Honorius, atent la economii

Micutul Eduard Prigoana a intrat deja in lumea afaceristilor

Invatat inca de mic sa-si gestioneze singur finantele, “in clasa a IX-a eu le dadeam bani parintilor”,  Silviu Prigoana este mandru ca si baietii lui dau dovada de un pronuntat simt al raspunderii cand vine vorba de economiile lor.“Honorius este printre putinele persoane care si-au intocmit un buget de familie. Noteaza ce are de platit, ce si-a cumparat si isi dramuieste foarte bine banii. Niciodata nu ai sa-l vezi ca isi cumpara ceva doar de dragul de a cumpara. Fiecare obiect pe care il achizitioneaza trebuie sa fie folositor”, a declarat politicianul pentru “National”, mentionand ca de curand a primit cadou de la fiul sau un desfacator de bere.  Culmea, tanarul Honorius este cel care isi tempereaza tatal atunci cand vine vorba de shopping prin strainatate.  “Am mers cu el prin magazine si am vrut sa-i cumpar diverse lucruri, de la portofel pana la pantofi. Mi-a multumit pentru intentie, dar nu a acceptat”, a mai povestit Silviu Prigoana.

author avatar
eNational
724 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger