AcasăNewsJunglă în parcurile bucureștene! Nicușor Dan vine cu scuze uluitoare pentru Capitala...

Junglă în parcurile bucureștene! Nicușor Dan vine cu scuze uluitoare pentru Capitala invadată de buruieni

Nicusor DanJunglă în parcurile bucureștene! Nicușor Dan vine cu scuze uluitoare pentru Capitala invadată de buruieni

Capitala este năpădită de buruieni! Suntem deja în luna iunie, iar bălăriile sunt la ele acasă în cele mai mari parcuri bucureștene. Grădinile publice administrate de Primăria Generală continuă să fie sub un munte de gunoi. Municipalitatea ridică din umeri și caută scuze penibile pentru acest peisaj de junglă.

Bucureștenii și-au scris furia pe pagina personală de Facebook a primarului general Nicușor Dan. Mesajele transmise sună dur: „Lăsăm în paragină parcul Herăstrău și alte locuri pline de verdeață, ne mănâncă șobolanii, căpușele și țânțarii și voi vreți sa ne plimbam pe străzi. Bai, nebunilor, străzile sunt pentru trafic ca noi toți să ajungem într-un parc, dacă simțim că avem nevoie de plimbare și relaxare. Curățați și reabilitați mobilierul stradal din parcuri, permiteți copiilor să facă sport”.

Bălăriile sufocă în continuare marile parcuri din București

Ce i-a înfuriat și mai tare pe locuitorii Capitalei e faptul că edilul a anunțat zilele trecute, că între șoseaua Kiseleff și intersecția Căii Victoriei cu râul Dâmbovița, vor exista șapte zone care vor deveni spații pietonale în weekenduri, din 29 mai până pe 17 octombrie. „Ai distrus și ce mai era funcțional. Sper să nu mai ai tupeul să candidezi peste 3 ani”, notează un alt bucureștean.

Parcurile administrate de Primăria Capitalei sunt pline de vegetație. Buruienile înalte de un metru ascund pe alocuri și deșeuri.

Nicușor Dan: „Am fost obligaţi să tăiem costuri”

Nicușor Dan a găsit o scuză halucinantă pentru situația cu care se confruntă Capitala. Edilul spune că mandatul său nu este unul obișnuit, pentru că a preluat datorii de 3 miliarde de lei. Acesta este motivul pentru care a tăiat de la anumite capitole, precum întreținerea parcurilor sau repararea gropilor de pe străzi. El susține că în parcuri a început operațiunea de cosire a ierbii, iar dezinsecția și deratizarea vor începe imediat ce se vor opri ploile.

„Nu a fost un mandat oarecare şi am fost obligaţi să tăiem costuri şi acolo unde am fi vrut, şi acolo unde nu am fi vrut. Banii pe care nu i-am avut în martie îi avem acum”, a spus Nicușor Dan, miercuri, într-o conferință de presă, pe fondul acuzațiilor că parcurile din București administrate de PMB s-au umplut de buruieni, de căpușe și șobolani. El a spus că operațiunea de cosire a ierbii din parcuri a început și a estimat că va fi gata în două săptămâni, după care vor urma spațiile verzi publice.

author avatar
Andreea Vlad
629 afisari

9 COMENTARII

  1. Si ce-o fi rau ca-i vegetatia mai abundenta? Asa era si demult. Oricum, Bucurestiul e capitala cu cea mai putina verdeata. Astora le-ar placea sa vada numai gazon si beton, de tot critica. Ca s-au taiat mii de copaci si garduri viib din parcuri, nu mai zice nimeni nimic

    • Problema este că în minunata dumitale verdeață se înmulțesc ploșnițe, căpușe. purici și alte lighioane care ne fac viața plăcută. Care bucurie și la toți să fiie, și la toți să fie. Scărpinături plăcute!

      • Să fie. Pe lângă mizerie și șobolani de ce nu ar ar avea miticii și căpușe plus țânțari?

  2. Nici ca se putea mai bine! Balarii, gunoaie, gropi, fara apa calda. Ce mai urmeaza? Sa fie primit! Cred ca sunt in extaz cei care au votat ciuma galbena si uniunea scufundati Romania a puilor de securisti.

  3. De ce nu a luat din salariile putorilor de bugetari din primării!? Că avea de unde….

  4. Un sobolan jegos ,tot timpul te plangi de ce a lasat Firea,pai de ce ai ravnit postul daca stiai ca nu esti capabil ? a da,am uitat ca pe voi PNL -USR va intereseaza doar grosul cascavalului , in doua vieti nu calci tu pe urma lui Firea ,esti cu 4 clase inferior !

  5. Un limbric care le-a tras paiul prin nas bucurestenilor.Acum RADE DE EI.Asa va trebuie bucuresteni,stati in frig,gunoaie,plosnite,sobolani,tantari.Mai votati securistii si ciuma galbena!!!Si veti vedea ce bine o ducem!!!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger