AcasăNewsJungla din traficul românesc. A blocat strada şi a coborât cu ranga,...

Jungla din traficul românesc. A blocat strada şi a coborât cu ranga, să-i bată pe ceilalţi şoferi (VIDEO)

Un bărbat din Suceava s-a dat în stambă, în trafic. Nervos că ceilalţi şoferi l-au claxonat pentru că el a oprit pe trecerea de pietoni ca să coboare un pasager din maşina lui, bărbatul a devenit foarte agresiv.

Omul a coborât din mașina înarmat cu o rangă, pregătit să lovească pe oricine dispus să își încerce forțele cu el.

A rămas fără permis + amendă primită

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Suceava s-au autosesizat și au efectuat verificări pentru stabilirea situației de fapt.

Şoferul agresiv oprise în zona unei treceri de pietoni pentru a facilita coborârea din autoturism a unei persoane, moment în care a stârnit indignarea unui alt șofer din cauza faptului că a îngreunat traficul auto.

Ulterior, șoferul de 43 ani a poziționat mașina obstrucționând ambele benzi ale sensului de mers și a avut un schimb de replici cu celalalt șofer.

Polițiștii rutieri au dispus reținerea permisului de conducere pentru 30 zile, dar l-au amendat şi cu 580 de lei.

author avatar
Andrei Ștefan
976 afisari

7 COMENTARII

  1. Toți descreierați își fac de cap în traficul auto, dacă nu le convine ceva ies din mașină și lovesc pe ceilalti din trafic, se întâmplă zilnic și nimeni nu-i temperează, se spune ca legea-i blândă și cetățeanul onest este lăsat in voia soartei, nimeni din institutiile statului nu asigura ordinea și liniștea publica, în locurile publice, în traficul auto sau în blocurile de locuințe! ! Au dispărut sectoristul și politia de strada sau locurile publice în condițiile în care numărul acestor instituții de forta și ordine publica inclusiv ca efectiv a crescut !

  2. Ailenei Florin se numeste asta. Parintii lui erau muncitori necalificati cu 6 clase la combinatul de fire si fibre sintetice de la Savinesti. El a lucrat la drumuri si poduri ca muncitor cu 10 clase iar acum a vandut casa parintilor, si-a cumparat un Sandero din Germania si se crede ”cineva”.

    • Scrie si nr de telefon daca l sti sa l sune lumea si sa l felicite pe cocalar !

  3. Cretinul pune mana pe ranga
    Asta stie, asta face cretinul
    Ce usor se dau descreeratii in stamba
    Cat de repede se zborsesc si isi varsa veninul

    Ce poti cere de la un animal nebun
    Stapanit de o furie oarba
    II vezi pe maimutoi ca se pun dea curmezisul in drum
    Ca un dobitoc ,ca o stricata cotoarba !

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger