AcasăJulio Iglesias e grav bolnav?

Julio Iglesias e grav bolnav?

Cunoscutul cantaret Julio Iglesias a anuntat ca isi doreste sa aiba timp si sanatate, avand in vedere ca este bolnav. Acesta nu a dorit insa sa precizeze care este boala care il macina.

Julio Iglesias, idolul femeilor din lumea intreaga, a anuntat ca este bolnav si doreste sa aiba timp de timp si sanatate.

Anuntul soc a fost facut in cadrul unui interviu pentru cotidianul german Bild, acesta spunand ca nu starea sa de sanatate nu este in regula. Artistul nu a dorit insa sa precizeze si despre ce suferinta este vorba.

Mai mult, desi e multimilionar, are o familie frumoasă şi e renumit în întreaga lume, acesta a declarat ca nu trece printr-o perioada prea frumoasa, avand doua tentative de suicid, cauzate de niste depresii, insa sotia sa, Mirand, a fost cea care l-a ajutat sa treaca peste probleme.

Iulio Iglesias a cantat, luna trecuta, si in Romania, ocazie cu care si-a afisat o silueta mai firava decat deobicei.

author avatar
Ionut Zgimbau
316 afisari
Zenville

Ultimele știri

Imagini incredibile cu rapperul american Sean Diddy când îşi bate iubita cu sălbăticie pe holurile unui hotel (VIDEO)

Cassie Ventura, fosta iubită a lui Sean Diddy, i-a intentat proces artistului și-l acuză, printre altele, de viol. O înregistrare video din 2016 îl...

Tragedie în Marea Neagră! O navă s-a scufundat în apropiere de Sfântu Gheorghe. Trei marinari, dispăruţi!

O navă sub pavilion Tanzania s-a scufundat, sâmbătă dimineaţă, în Marea Neagră, la 26 mile marine de Sfântu Gheorghe.Opt membri ai echipajului au fost...
proger