AcasăNewsJulian Assange va face o emisiune in care va intervieva politicieni importanti

Julian Assange va face o emisiune in care va intervieva politicieni importanti

Fondatorul WikiLeaks, Julian Assange, a anuntat ca va realiza o emisiune televizata, in care va intervieva „politicieni importanti, analisti si revolutionari” din intreaga lume.

Intr-un comunicat postat pe site-ul WikiLeaks, Assange a explicat ca emisiunea televizata se va axa pe „lumea viitorului”, urmand sa contina interviuri cu „simboluri, vizionari si membri ai structurilor puterii”. „Prin aceasta emisiune, voi explora posibilitatile viitorului nostru in conversatii cu cei care il contureaza”, a spus Assange.

„Ne indreptam spre utopie sau distopie sau pe ce drum o vom lua? Este o oportunitate extraordinara de a discuta viziunile invitatilor mei intr-un nou stil de emisiune care examineaza filosofiile lor”, explica Assange.

Julian Assange, fondatorul WikiLeaks, este in resedinta supravegheata in Marea Britanie, fiind acuzat de procurorii suedezi ca a agresat sexual doua femei. Assange respinge acuzatiile, afirmand ca este vorba de o incercare de extradare a sa in SUA, unde poate fi pus sub acuzare pentru publicarea a mii de mesaje dipolomatice confidentiale.

author avatar
Ciprian Purice
89 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger