AcasăJulia Roberts le-a dezvaluit fanilor secretul succesului sau!

Julia Roberts le-a dezvaluit fanilor secretul succesului sau!

(foto: cinemarx.ro)

Julia Roberts are un zambet inconfundabil si un talent pe care putini i-l pot contesta. Cu toate astea, daca este sa fie intrebata care crede ca e secretul succesului sau, actrita ar raspunde fara sa stea pe ganduri: optimismul.

(foto: cinemarx.ro)

Desi e constienta ca fata talent si ceva noroc nu ar fi ajuns sa fie distribuita in roluri din filme care i-au adus celebritatea, printre acestea „Pretty Woman/Frumusica”, Julia Roberts crede ca succesul ei se datoreaza unei singure calitati – aceea ca nu isi pierde niciodata optimismul.

Si daca ar fi sa ii fie recunoscatoare unei persoane pentru ca a contribuit esential la cariera sa, Roberts i-ar multumi regizorului Garry Marshall, care a distribuit-o in filmul amintit. „Ii datorez cariera lui Garry Marshall. N-ar fi avut un motiv sa ma distribuie in „Pretty Woman„. Pana si el a fost uimit de hotararea sa”, a marturisit vedeta in varsta de 44 de ani, conform Female First.

Julia Roberts crede ca toate se vor rezolva cu bine, si asta nu doar cand vine vorba de proiectele cinematografice, ci si in plan personal. Actrita e casatorita cu Danny Moder si are trei copii: gemenii Hazel Patricia Moder si Phinnaeus, in varsta de sapte ani si Henry Daniel, de patru ani.