AcasăNewsJudecatorul Stan Mustata, trimis in judecata de procurorii DNA

Judecatorul Stan Mustata, trimis in judecata de procurorii DNA

Procurorii DNA au dispus trimiterea in judecata, in stare de arest preventiv, a judecatorului Stan Mustata, judecator la Curtea de Apel Bucuresti, acuzat de mai multe fapte de coruptie.

Stan Mustata a fost trimis in judecata, in stare de arest preventiv, dupa ce a cerut bani, in mai multe randuri, de la persoane condamnate sau inculpate pentru a da solutii favorabile acestora.

Judecatorul este acuzat de constituire a unui grup infractional organizat, sase infractiuni de luare de mita, trafic de influenta si folosire, in orice mod, direct sau indirect, de informatii care nu sunt destinate publicitatii si permiterea accesului unor persoane neautorizate la aceste informatii.

Magistratul de la Curtea de Apel Bucuresti care a decis arestarea preventiva a judecatorului Stan Mustata si a grefierei Mariana Curea retine in motivare dispretul manifestat de inculpati fata de colegii onesti si cresterea riscului de popularizare in masa a ideii ca dreptatea s-ar putea „cumpara” si ca doar cei „neindemanatici” mai cred in justitie, noteaza romania.net.

author avatar
Alina Costache
147 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger