AcasăNewsJudecatorul Stan Mustata ramane in arest preventiv

Judecatorul Stan Mustata ramane in arest preventiv

Judecatorul Stan Mustata si grefiera Mariana Curea de la Curtea de Apel Bucuresti raman in arest preventiv dupa ce, joi, Inalta Curte de Casatie si Justitie le-a respins contestatiile. Decizia este definitiva.

Stan Mustata si Mariana Curea au fost arestati preventiv pe data de 30 aprilie, sub acuzatia de trafic de influenta. Potrivit procurorilor, acestia au cerut bani, in mai multe randuri, de la persoane condamnate sau inculpate pentru a da solutii favorabile acestora. Printre cei vizati se numara si Mihai Stoica, caruia i s-ar fi promis anularea condamnarii primite in dosarul transferurilor din fotbal, insa acesta a refuzat, noteaza romaniatv.ro.

Potrivit DNA, Stan Mustata este cercetat pentru mai multe infractiuni: constituire a unui grup infractional organizat, folosire, in orice mod, direct sau indirect, de informatii care nu sunt destinate publicitatii si permiterea accesului unor persoane neautorizate la aceste informatii, sase infractiuni de luare de mita si o infractiune de trafic de influenta.

De asemenea, in acelasi dosar au fost puse sub acuzare alte trei persoane, care, potrivit procurorilor, intermediau mita: Mariana Curea, grefier la Curtea de Apel Bucuresti, Ion Boraciu si Florian Alexandru.

Foto: romaniatv.ro

author avatar
Alina Costache
163 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger