AcasăNewsJudecatorul Mustata, suspendat din functie!

Judecatorul Mustata, suspendat din functie!

Sectia pentru judecatori a Consiliului Superior al Magistraturii (CSM) a hotarat in sedinta de joi suspendarea judecatorului Stan Mustata de la Curtea de Apel Bucuresti.

Decizia a fost luata dupa ce Inalta Curte de Casatie si Justitie a stabilit definitiv ca acesta sa ramana in arest preventiv, fiind cercetat de procurorii anticoruptie pentru trafic de influenta.

Potrivit unui comunicat de presa al CSM, citat de romaniatv.net, solicitarea de suspendare a fost prezentata Sectiei pentru judecatori a CSM de Sectia de combatere a coruptiei din Directia Nationala Anticoruptie (DNA).

Atat judecatorul Stan Mustata, cat si grefiera Mariana Curea de la Curtea de Apel Bucuresti raman in arest preventiv dupa ce Inalta Curte de Casatie si Justitie le-a respins joi contestatiile, decizia fiind definitiva. Cei doi au fost arestati preventiv pe 30 aprilie, sub acuzatia de trafic de influenta, dupa ce au cerut bani, in mai multe randuri, de la persoane condamnate sau inculpate pentru a da solutii favorabile acestora. Printre cei vizati s-a numarat si Mihai Stoica, pentru a-i anula acestuia condamnarea primita in dosarul transferurilor din fotbal, insa acesta a refuzat.

Foto: evz.ro

author avatar
Alina Costache
130 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger