AcasăNewsJudecatorul din Saint Martin i-ar putea creste averea lui Remus Truica

Judecatorul din Saint Martin i-ar putea creste averea lui Remus Truica

Chiar daca procesele au fost expediate spre judecare in Franta, Remus Truica poate provoca oricand o surpriza de mari proportii, rasturnand intreaga situatie in favoarea lui. Si anume, intentarea unui proces statului francez pentru abuzurile savarsite la tribunalul din Saint Martin.

Remus Truica are in maneca un as nebanuit

Un prim argument, dezvaluit in exclusivitate pentru „National” de surse apropiate miliardarului, il constituie afirmatia judecatorului din Saint Martin: „As invata si legile romane, si limba romana, numai sa ii divortez eu!” Iar asta denota nu staruinte in aflarea adevarului, ci o patima clara, nedeclarata, complet partinitoare fata de reclamanta Irina Truica.

Din simpatie pentru reclamanta

Desi toata lumea stie, Irina Truica nu recunoaste relatia ei cu amantul algerian

„Atasamentul” judecatorului fata de dosar este dat, spun sursele noastre, si de usurinta cu care acesta s-a pronuntat in privinta custodiei copiilor, pronuntata cam dupa ureche. La urma urmelor, Irina si Remus Truica nu sunt cetateni francezi, cele doua minore nu au cetatenie franceza, iar singurul lucru care are cat de cat vreo legatura cu Hexagonul este  faptul ca familia Tuica are o casa de vacanta in Saint Martin.Totusi, pasapoartele fetelor au fost eliberate de autoritatile romane, pe baza cetateniei romane, iar domiciliul declarat este Romania, nu Franta, nu Saint Martin, nu Guadelupa. Ca in Saint Martin, familia Truica detine doar o casa de vacanta, ca atatea altele, nu inseamna si ca acela ar fi domiciliul stabil. Dar judele s-a trezit el sa pronunte in sentinta ca daca stau acolo, fetele trebuie sa si aiba domiciliul stabil in Saint Martin si, prin urmare, acolo trebuie sa ramana copiii, alaturi de mama.

O rapire cu cantec

Inca un motiv temeinic pentru Remus Truica pentru a da in judecata statul francez il constituie graba de care s-a dat dovada in a se pune verdictul de rapire, spun juristii contactati de „National” . In realitate, el si-a luat copiii de mana, perfect legal, fara sa se fereasca, si i-a adus in tara, la acelasi domiciliu recunoscut de autoritatile romane. Nu i-a dus niciunde in lume, ci acasa. Ca judecatorul a declarat, cu de la sine putere, ca domiciliul ar fi Saint Martin, este un fapt ce intra in contradictie cu autoritatile din Romania. La atatea puncte „sensibile” si mai ales ca atat timp cat coruptia nu este patent romanesc, ea actionand peste tot, de ce nu am cocheta cu ideea ca ar fi putut patrunde si in „satul” Saint Martin, unde toata lumea cunoaste pe toata lumea si unde nicio autoritate de rang inalt din Paris nu vine sa il controleze pe jude daca a pronuntat o solutie bizara, sau nu?

Pe de alta parte, sub aparenta masca a preocuparii fata de copii, Irina Truica ascunde, de fapt, o permanenta foame de bani. Cam cat de ahtiata trebuie sa fi fost dupa ei daca, la venirea icognito a sotului in Saint Martin, acesta a gasit-o intr-un hotel de mana a treia, in compania lui Jamel Rehab, amantul ei maghrebian, iar casa si iahtul erau deja inchiriate. Oare chiar degeaba se vorbeste tot mai des ca amantul este cel care o manevreaza?

author avatar
Andrei Coman
1.040 afisari

1 COMENTARIU

  1. Copiii merita sprijinul ambilor parinti.. macar de dragul lor sa nu se mai faca atata tam tam!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger