AcasăNewsJudecatorii l-au declarat pe Nastase "detinut model", procurorii il pastreaza la...

Judecatorii l-au declarat pe Nastase „detinut model”, procurorii il pastreaza la Jilava drept exemplu

Fostul premier Adrian Nastase a avut ”un comportament conform intru totul cu exigentele si rigorile pe care le presupune mediul carceral”, sustin magistratii care au aprobat eliberarea conditionata a politicianului.

Incurajati de aprecierile magistratilor, procurorii vor sa-l declare si ei pe Adrian Nastase ”detinutul anului 2015”

Adrian Nastase a fost un detinut model. Altfel spus, nu a pus magiun pe clanta si nici nu a aruncat cu cocoloase de paine in colegi. Ce-i drept, i-a mai articulat virtual pe blogul sau pe procurorii si judecatorii care l-au trimis dupa gratii, dar asta se cheama ”libertate de exprimare”.  In ochii instantei, Nastase s-a ”reabilitat”, dovada in acest sens stand cele 17 programe educationale  la care a participat.

Mai mult, magistratii au apreciat si modul in care politicianul s-a implicat in actiunile ”de instruire si influentare pozitiva a celorlalte persoane private de libertate”.  ”Disciplina”, ”staruinta in munca”,  ”dorinta de indreptare”, toate acestea fac din Nastase un etalon. Probabil ca acesta este si motivul pentru care procurorii nu vor sa-l lase sa iasa din inchisoare, ca sa-l foloseasca pe post de exemplu si pentru alti detinuti.

author avatar
Ana-Maria Ludatser
444 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger