AcasăNewsJudecatorii constitutionali si-au pus robele-n cap

Judecatorii constitutionali si-au pus robele-n cap

Aspazia Cojocaru il acuza pe Ion Predescu ca a turnat-o in presa

Sedinta cu scantei, ieri, la Curtea Constitutionala. Judecatoarea Aspazia Cojocaru a facut un spectacol de zile mari, chiar in plenul Curtii.

Aspazia Cojocaru il acuza pe Ion Predescu ca a turnat-o in presa

Referendumul pentru demiterea presedintelui nu numai ca a impartit Romania in mai multe tabere, dar a incins spiritele si la Curtea Constitutionala, determinandu-i pe judecatori sa se atace intre ei.

Ion Predescu

Desi era vorba de o formalitate, sedinta de ieri le-a oferit membrilor CCR prilejul sa se rafuiasca un pic, tipetele din interiorul salii putand fi auzite pana pe holuri.

Tonul a fost dat de judecatoarea Aspazia Cojocaru, care a sarit la gatul colegului Ion Predescu, acuzandu-l ca ar fi furnizat presei informatii despre votul de marti din plen. La finalul sedintei, Cojocaru a declarat ca este dispusa sa-l dea in judecata pe Predescu. ”Spune ca nu a dat niciun fel de declaratie. (…) Nu stiu, scuze sau nu, dar neaga tot timpul. Neaga ca ar fi dat astfel de declaratii. Daca exista o astfel de inregistrare, va rog sa ma credeti ca ma duc pana unde trebuie, pana in panzele albe. (…) Pana in instanta”, a afirmat judecatoarea CCR. Mai putin temperamental, Ion Predescu a evitat sa intre intr-o disputa cu Aspazia Cojocaru, refuzand sa dea detalii despre discutiile din interior. Chestionat insa in legatura cu intentia colegei de a-l tara prin tribunale, judecatorul a afirmat scurt: „I-auzi vorbe. (…) Sa fie sanatoasa!”.

author avatar
Victor Paun
206 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger