AcasăNewsJudecatorii au decis ce se va intampla in cazul dosarului Madalinei Manole!...

Judecatorii au decis ce se va intampla in cazul dosarului Madalinei Manole! (VIDEO)

Parintii Madalinei Manole nu accepta ca fiica lor si-a pus capat zilelor si vor ca Petru Mircea sa fie tras la raspundere. Chiar daca cu mai bine de un an in urma, Parchetul a decis sa nu inceapa urmarirea penala pe numele barbatului, Ion Manole si sotia lui au cerut redeschiderea, pentru a doua oara, a dosarului mortii Madalinei Manole.

Miercuri, instanta a luat o decizie in acest sens. Mai precis au stabilit ca au destule dovezi care arata ca artista s-a sinucis. Acest dosar nu se va redechide, dar decizia poate fi atacata cu recurs, arata Romania TV. Chiar si asa, tatal artistei nu are liniste si spune ca sunt destule intrebari care raman fara raspuns.

Dupa trei ani de zile de la tragicul eveniment, parintii nu isi pot explica cum de fiica lor a putut inghiti o cantitate atat de mare de substanta otravitoare. Exista nedumeriri legate de faptul ca trupul Madalinei Manole a fost gasit la cativa metri de pahar si de flaconul cu pricina, in conditiile in care decesul ar fi survenit la distanta de un minut. Tatal cantaretei nu isi explica cum au ajuns pete de sange pe pereti, in conditiile in care ea s-a prabusit pe podea.

Instanta a decis ca Madalina Manole s-a sinucis, iar sotul ei Petru Mircea a gasit-o fara suflare in holul casei in care locuiau impreuna. Tragedia s-a intamplat chiar in ziua in care artista ar fi implinit 43 de ani.

[youtube]bTnaFl4UN6A[/youtube]

author avatar
Anca Murgoci
1.242 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger