AcasăNewsJudecatorii au admis cererea Parchetului, in privinta Hexi

Judecatorii au admis cererea Parchetului, in privinta Hexi

Hexi a incheiat 2014 cu o cifra de afaceri de 18,9 milioane de lei si un profit net de 1,8 milioane de lei

In conditiile in care anchetatorii Parchetului General, care desfasoara o ancheta in privinta dezinfectantilor folositi in spitale, au solicitat instantei suspendarea procedurii de insolventa, magistratii Judecatoriei Sectorului 5 le-au dat castig de cauza procurorilor.

In sensul in care au admis o cerere a Pachetului General, hotarand ca, timp de doua luni, mai exact de luni incepand si pana pe 14 iulie, firma producatoare de biocide Hexi Pharma sa nu se poata dizolva sau sa nu poata sa-si instraineze activele, din cate anunta B 1 Tv. Totodata, in intervalul amintit, reprezentantii societatii comerciale despre care vinerea trecuta aflam, din directia Parchetului de pe langa Inalta Curte, ca, in calitate de persoana juridica, este urmarita penal in dosarul dezinfectantilor, nu au voie nici sa produca sau sa comercializeze biocide.

E important de precizat, insa, faptul ca procurorii au avut castig de cauza intr-o prima faza, pentru ca masura luata azi de instanta nu este una definitiva, astfel ca reprezentantii firmei patronate de catre Dan Condrea o pot contesta.

93 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger