AcasăNewsJudecătoria Sectorului 2 a dat decizia la contestaţia ce i-ar putea bloca...

Judecătoria Sectorului 2 a dat decizia la contestaţia ce i-ar putea bloca lui Cristian Popescu Piedone candidatura la Primăria Capitalei

Cristian Popescu Piedone are liber să candideze la Primăria Capitalei. Aşa a decis Judecătoria Sectorului 2. Magistraţii au analizat contestaţia depusă de un bărbat.

Acesta susţinea că Piedone nu locuiește în Capitală, ci într-o comună din apropiere, deci nu ar avea voie să spere că ar putea deveni edilul Bucureştiului.

Ce a decis Instanţa?

Conestatarul cerea anularea deciziei Biroului Electoral Central și, deci, anularea candidaturii lui Piedone. Acestuia i-au fost respinde toate cererile.

Soluția instanței:

  • 22.04.2024
    Ora estimata: 10:00
    Complet: Alegeri Comasate Fond 1
    Tip solutie: Respinge cererea
    Solutia pe scurt: Respinge, ca neîntemeiată. Cu drept de apel, în termen de 24 de ore de la pronunţare, cererea de apel urmând a se depune la Curtea de Apel Bucureşti, sub sancţiunea nulităţii. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor, prin intermediul grefei instanţei, astăzi, 22.04.2024, ora 14:30.

Piedone a explicat că locuieşte în Capitală

Cristian Popescu Piedone a punctat că are domiciliul în Sectorul 4 al Capitalei.

„Cel care a depus sesizarea a fost director economic la primărie și care a făcut jaf, comisia de disciplină l-a dat afară. Să știți de unde vine sesizarea. Eu locuiesc în sectoul 4, știe toată lumea.

În Bragadiru locuiește soacra mea. Domiciliul meu este în sectorul 4. Ea este bolnavă, are 87 de ani și soția are grijă de ea. Și locuiesc mai mult acolo, dar domiciliul este în sector 4. Fac naveta”, a spus Cristian Popescu Piedone, la Realitatea PLUS, duminică.

Înainte de decizia magistraţilor, Piedone afirma că oricum n-are emoţii: „Sub nicio formă. Noi am respectat legea, locuiesc în București, Sector 4. Punct”.

author avatar
Andrei Ștefan
735 afisari

2 COMENTARII

  1. Cand Piedone i-a taiat craca borfasului la furat,nu mai e bun Piedone, cel mai bun primar la capitala o sa fie Piedone !

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger